ÖZ-İŞ SENDİKAMIZIN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

27 Nisan 2015 14:00, Haberler


ÖZ-İŞ SENDİKAMIZIN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Konfederasyonumuza bağlı ÖZ-İŞ Sendikasının 2. Olağan Genel Kurulu 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde Başkent Öğretmen Evi’nde gerçekleştirildi.

Divan Kurulu Başkanlığını Genel Sekreterimiz Dr.Osman Yıldız’ın yaptığı Divan Kurulunda, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, Öz Orman-İş Sendikası Genel Sekreteri Bayram Ayaz ve diğer iki üye tarafından oluşturuldu.

 

Genel Kurula, Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı A. Cengiz Gül başarı telgrafı gönderdi. Genel Başkanımız Mahmut Arslan, gönderdiği mesajda, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, özel güvenlik sektörünün öncü kuruluşlarından ve özel güvenlik işçilerinin umudu olan ÖZ-İŞ Sendikamızın daha da büyüyüp güçlenmesi temel hedefimizdir. Şahsınızda tüm ÖZ-İŞ üyelerini, delegelerimizi, işçi kardeşlerimi ve davetlileri selamlıyor, başarılı bir genel kurul diliyor, seçilecek olan arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Genel Kurula, HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı sendikaların Genel Başkanları, uzmanları ve çok sayıda delege katıldı.

 

Genel Sekreterimiz Dr.Osman Yıldız, sendikaların konfederasyonlardan sonra gelen en önemli demokrasi kurumları olduğunu belirterek olağan genel kurulun demokratik ve barışçıl bir atmosferde geçmesi temennisinde bulundu.

 

Öz-İş Sendikasının büyük bir coşku ile kongre kutlamasını olumlu bulduğunu ifade eden Yıldız, bu tutumu demokrasinin bir yansıması olarak değerlendirdi.

 

Kongre sürecinden önce büyük çalışmalar yapıldığını vurgulayan Yıldız, “HAK-İŞ olarak 3-4 aylık süreçte sendikamız Öz-İş ve yönetim kurulu ile yoğun çalışmalar gerçekleştirdik. Ben bütün Öz-İş Sendikası  yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Öz-İş Sendikası Genel Başkanı Sedat Sevinç, Öz-İş sendikasının bugünlere gelmesinde HAK-İŞ yönetiminin büyük emeği ve katkısı bulunduğunu belirterek, teşekkür etti.  2009 yılında kurulan sendikanın bugün yetkili sendika olduğunu ifade eden Sevinç, bundan sonra da örgütlenme çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

Genel Kurulda yapılan seçimlerde Sedat Sevinç’in başkanlığındaki yeni yönetim belli oldu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Nisan 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu