ARSLAN, HAK-İŞ PERSONELİ VE AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

02 Mart 2015 14:00, Haberler


ARSLAN, HAK-İŞ PERSONELİ VE AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Merkez personeli ve aileleri ile 27 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında Kızılcahamam’da bir araya geldi.

 

Etkinliğe Genel Başkanımız Arslan’ın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcılarımız, Settar Aslan, Mustafa Toruntay ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile uzmanlarımız ve personellerimiz aileleri ile birlikte katıldı.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

HAK-İŞ’in büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Arslan, “Türkiye’ye örnek teşkil eden konfederasyonumuzun genel merkezinde çalışan arkadaşlarımızla, sendikalarımızın bütününü hem yurt içinde hem yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek için çaba sarf ediyoruz. Bu açıdan biz büyük bir aileyiz” dedi.

 

HAK-İŞ’in yoğun gündemler içerisinde çalışmaktan personel ve ailelerinin bir araya gelme imkânının zor olduğunu ifade eden Arslan, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmesi açısından önemli programlar olduğunu dile getirdi.

 

“HAK-İŞ KUTSAL BİR MÜCADELENİN BİR DAVANIN ADIDIR”

 

HAK-İŞ personelinin hayırlı bir iş içerisinde olduğunun altını çizen Arslan, “ Sizleri kutluyorum. Hayırlı bir iş içerisindesiniz. Hayırlı bir işi yapan HAK-İŞ mensuplarısınız” dedi.

 

Başarılı olmanın birinci yolunu aile bağlarının kuvvetli olması ile ilişkilendiren Arslan, “Başarılı olmanın birinci yolu, aile olarak, ailenizin fertlerinin, çalıştığımız örgüte katkı sağlamasıdır. Bu katkı fiilen olmayabilir. Moral desteği veya Dua olabilir. Allah HAK-İŞ’ten razı olsun demeniz bizim için bir servettir” dedi.

 

HAK-İŞ’te çok az sayıda çalışan ile çok fazla işe ve başarıya imza atıldığını belirten Arslan, “Az sayıda arkadaşımızla çok fazla iş yapıyoruz. O yüzden, HAK-İŞ’teki arkadaşlarımızın fedakârlıklarını özellikle belirtmek istiyorum. Onların her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü bu teşekkürü fazlası ile hak ediyorlar” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Mart 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu