ARSLAN’DAN BİNGÖL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

13 Ekim 2014 14:00, Haberler


ARSLAN’DAN BİNGÖL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, STK başkanlarıyla birlikte Bingöl’de silahlı saldırıda yaralanan ve Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'i ziyaret etti.

Ziyaret TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yaptığı açıklamada, Bingöl Emniyet Müdürü Ürker'in yaralandığı saldırının kendilerini çok üzdüğünü ifade etti. Palandöken, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde meselelerini halledebileceğinin altını çizdi. Bundan sonraki süreçte insanların güvenle iş yerlerinin açılacağı, zararların karşılanacağını vurgulayan Palandöken, bölgedeki sorunların tek tek irdelendiğini kaydetti.

 

Emniyet Müdürü Ürker'in sağlık durumuyla yakından ilgilendiklerini bildiren Palandöken, "Bugünkü ziyaretle Türkiye, sivil toplumun bir arada terörü kınadığını görsün" dedi.

Ürker'in solunum cihazından çıktığını belirten Palandöken, ailesine geçmiş olsun dediklerini iletti ve kardeşliğin daim olması temennisinde bulundu.

 

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Nurullah Zengin de Ürker'in tedavisinde önemli bir aşamanın geçtiğini dile getirerek, "Bize geldiği andan itibaren solunum cihazına bağlıydı ama bugün hastamızı solunum cihazından çıkardık, akciğer kapasitesi bunu tolere etti. Bir süre daha yoğun bakımda tedavisine devam edeceğiz" dedi.

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Ekim 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu