SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN CUMHURBAŞKANI’NA ZİYARET

09 Eylül 2014 14:00, Haberler


SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN CUMHURBAŞKANI’NA ZİYARET

 

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile birlikte 9 Eylül 2014 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Ziyaret çıkışında heyet adına konuşma yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bugün HAK-İŞ, TESK, TÜRK-İŞ, TİSK, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, TÜSİAD, TİM, MÜSİAD, TÜMSİAD, ASKON, TÜRSAB, TÜRKONFED ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak sayın Cumhurbaşkanımıza hayırlı olsun ziyareti için geldik. Türkiye’de ekonomik ve sosyal hayatı temsil eden meslek kuruluşları sivil toplum kuruluşları ve sendika konfederasyonları olarak buradayız” dedi.

 

Türkiye’nin işçilerini, girişimcilerini, esnaflarını, memurlarını temsil ettiklerini ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Her görüşten her inançtan ve bütün üyelerimizi temsil ediyoruz. Hepimiz Türkiye’nin daha ileriye gitmesi için çalışıyoruz” dedi.

 

Bilindiği üzere 10 Ağustosta ilk defa halkın oyuyla Cumhurbaşkanı seçmek için sandığa gidildiğini ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Bizim için son derece önemli ve kritik bir seçimdi. Bu seçim sürecinde istikrarı gözeterek huzurlu bir ortamda seçimin tamamlanmış olmasından son derece memnunuz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde olduğu gibi bu önemli görevde de Türkiye için hizmetlere devam edeceğine eminiz. Tüm milletimize hayırlı olsun diliyorum” dedi.


 


HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Eylül 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu