ARSLAN, AK PARTİ 1. OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ’NE KATILDI

29 Ağustos 2014 14:00, Haberler


ARSLAN, AK PARTİ 1. OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ’NE KATILDI

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcılarımız ve HAK-İŞ’e bağlı Sendikaların Genel Başkanları ile birlikte 27 Ağustos 2014 tarihinde Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresine katıldı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kongrede Ak Parti Genel Başkanı seçilen Ahmet Davutoğlu’nu kutladı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Davutoğlu’na gönderdiği kutlama mesajında şunları kaydetti:

 

“AK Parti’nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Genel Başkanlık görevine seçilmeniz dolayısıyla tebrik ederiz.

 

12 yıllık süreçte, büyük bir vizyon ile Türkiye’yi bir dünya devleti ve aktörü haline getiren Ak Parti Genel Başkanı, Başbakanımız ve Seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra, büyük ve derin bir dünya vizyonu olan şahsınızın Genel Başkan olmasının, bu vizyona denk düşen bir karar olduğunu Kongrede yaptığınız vizyoner konuşmanız ile ortaya koyduğunuzu belirtmek isteriz.

 

Bugüne kadar Dışişleri Bakanlığı döneminde gösterdiğiniz güçlü, özgüveni yüksek, soğukkanlı ve idealist duruşunuz ve başarılı çalışmalarınızın Başbakanlığınız döneminde de artarak devam edeceğine inanıyoruz.

 

AK Parti Genel Başkanlığı görevini üstlenmenizden ve 62. Hükümeti kuracak olmanızdan dolayı sizi ve tüm AK Parti camiasını tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Ağustos 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu