HAK-İŞ’TEN MİLLİ SAVUNMA BAKANI YILMAZ’A ZİYARET

21 Temmuz 2014 14:00, Haberler


HAK-İŞ’TEN MİLLİ SAVUNMA BAKANI YILMAZ’A ZİYARET

 

“Çelik-İş Sendikamızın İSDEMİR’de Yaşadığı Sorunlar Hakkında Bakan Yılmaz’a Bilgi Verdik”

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, TBMM İdare Amiri, Ak Parti Çorum Milletvekili ve HAK-İŞ Onursal Genel Başkanı Salim Uslu ve Hatay Milletvekili, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile birlikte Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı 21 Temmuz 2014 tarihinde makamında ziyaret etti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, geçtiğimiz hafta Hatay’da çeşitli temaslarda bulundu. Arslan, 18 Temmuz 2014 Cuma günü Çelik-İş Sendikamızın Genel Başkanı Ali Cengiz Gül ile birlikte önce İSDEMİR Genel Müdürü, ardından da Genel Müdür Vekili ve Genel Müdür Yardımcıları ile bir araya geldi.

 

Arslan, Hatay Milletvekili, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Hatay’da İSDEMİR’da yaşananlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Arslan, Hatay ziyaretinde İSDEMİR’de çalışan işçilerle de Çelik-İş Sendikamızın düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 19 Temmuz 2014 tarihinde TBMM’de Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve TBMM İdare Amiri, Ak Parti Çorum Milletvekili ve HAK-İŞ onursal Genel Başkanı Salim Uslu ile ayrı ayrı görüştü.

 

Arslan, İskenderun’da gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından 21 Temmuz 2014 tarihinde de Salim Uslu ve Sadullah Ergin ile birlikte Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, İSDEMİR’de Çelik-İş Sendikamızın yaşadığı sorunlar hakkında Bakan Yılmaz’a bilgi verdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Temmuz 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu