BAŞBAKAN ERDOĞAN KİK DEĞERLENDİRME KURULU TOPLANTISINA KATILDI

23 Haziran 2014 14:00, Haberler


BAŞBAKAN ERDOĞAN KİK DEĞERLENDİRME KURULU TOPLANTISINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın da bulunduğu KİK Değerlendirme Toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.


Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu’nda (TESK) 23 Haziran 2014 gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra TESK, TOBB, Türk-İş, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen, TİSK ve TZOB başkanları katıldı.


Toplantı sonunda TESK Başkanı Bendevi Palandöken basın açıklaması yaptı. Palandöken, seçimlerin milli iradenin tezahür ettiği demokrasinin en önemli mekanizmalarından biri olduğunu belirterek, "Seçimi, Cumhurbaşkanlığının ilk defa halkoyuyla seçilecek olmasından dolayı önemli buluyorum. Bu çerçevede Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin ihtiyatlı bir şekilde tamamlanacağına inanıyoruz" dedi.

 

Demokrasiye sonuna kadar inandıklarını vurgulayan Palandöken, "Başbakanımıza tüm görüşlerimizi ilettik. Her görüşten, her etnik gruptan üyelerimiz var” dedi.  Esnaf zanaatkârlar odasının milyonlarca insanı temsil ettiğini vurgulayan Palandöken, “Cumhurbaşkanı seçimi halkoyuyla olacağı için esnaf ve zanaatkârlarda seçimlerde oy kullanacak" dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Haziran 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu