HAK-İŞ KADIN KOMİTESİNDEN MEMUR-SEN KADINLAR KOMİSYONUNA ZİYARET

13 Haziran 2014 14:00, Haberler


HAK-İŞ KADIN KOMİTESİNDEN MEMUR-SEN KADINLAR KOMİSYONUNA ZİYARET

 

HAK-İŞ Kadın Komitesi üyeleri 12 Haziran 2014 tarihinde Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Safiye Özdemir’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete; HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Jülide Sarıeroğlu, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkan Yardımcıları olan Hizmet-İş Sendikası Kadın Komitesi Başkan v. Melike Özmen, Öz Gıda-İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Tuğba Aydın (HAK-İŞ Gençlik Komitesi Başkanı), Öz Gıda-İş Sendikası Kadın Komitesi üyesi Eda Güner, OLEYİS Kadın Komitesi Başkanı Serpil Büyükkuzukıran, Öz Büro-İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Arife Aktan, Öz Finans-İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Cennet Can, Öz İplik-İş Sendikası Kadın Komitesi Üyesi Esin Selvi katıldılar.

 

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Jülide Sarıeroğlu, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Safiye Özdemir’in başkan olmasından dolayı tebrik ederek, kendisine ve ekibine yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. .HAK-İŞ Kadın Komitesinin yapısı ve faaliyetleri, HAK-İŞ’e üye sendikaların kadın alanındaki çalışmaları ve iyi uygulama örnekleri hakkında bilgi veren Sarıeroğlu, kadınların her alanda yaşadıkları sorunların çözümüne yönelik HAK-İŞ’in kardeş Konfederasyonu olarak gördükleri Memur-Sen ve Memur-Sen Kadınlar Komisyonu ile daha fazla ortak proje ve faaliyetler gerçekleştirmeyi, sivil toplum kuruluşları ile daha etkin işbirliği yapmayı arzu ettiklerini ifade etti. Kadın Komitesi üyelerinin de görüşlerini paylaştığı Ziyarette; HAK-İŞ Kadın Komitesi üyeleri tarafından Özdemir’e vazo hediye edildi.

 

Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Safiye Özdemir ise, kadınların çalışma hayatında yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekerek, “İşçi ve memur statüsünde yer alan kadınlar, kadın kimliklerinden ötürü birçok ortak sorunla mücadele etmek zorunda kalıyor. Bu sorunların çözüme kavuşturulması için ortak çalışmalar yürütmeliyiz” diye konuştu. Görüşmede Memur-Sen Kadınlar Komisyonu üyeleri olan Büro Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Arife Topçuoğlu, Sağlık-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Nurhan Yeşilyurt, Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkan Yardımcısı Hatice Sevük Kanan bulundular.

 

Ziyarette kadınların sendikal alana daha fazla dâhil edilmesi ve sendikal faaliyetlere katılması noktasında ortak çalışmalar yapılması için fikir birliğine varıldı.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Haziran 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu