GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN'DAN YARALI ÜYELERİMİZE ZİYARET

05 Mayıs 2014 14:00, Haberler


GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN'DAN YARALI ÜYELERİMİZE ZİYARET

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere Kayseri'ye gelirken trafik kazası geçirerek yaralanan üyelerimizi Kocaeli’nde hastanede ziyaret etti.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte, 1 Mayıs kutlamalarına katılmak için Kocaeli'den gönüllü olarak yollara düşen üyelerimizi taşıyan otobüsün Kırşehir'de kaza yapması sonucu yaralanan ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Hizmet-İş Sendikamızın üyesi Cemil Elmas ve Turan Demirtaş'ı ziyaret ederek sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Arslan, meydana gelen kazanın HAK-İŞ camiasını derin üzüntüye boğduğunu belirterek, kazada can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

 

Genel Başkanımız Arslan, “Kaza geçiren işçilerimiz HAK-İŞ’in 1 Mayıs kutlamalarının kahraman gazileridir. Tatil olan 1 Mayıs’ta arkadaşlarımız tatil yapmak yerine alanda taleplerini dile getirmek için Kayseri’ye geldiler. Keşke kaza olmasaydı da 1 Mayıs’ı coşku içinde kutlasaydık. Allah’a şükrediyoruz ki arkadaşlarımızın hayati tehlikesi yok” dedi.

 

Arslan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na kendisiyle birlikte ziyarette bulunduğu için teşekkür etti.

 

Genel Başkanımız Arslan, geçtiğimiz günlerde de Kayseri Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan üyelerimizi de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu.

 

Genel Başkanımız Arslan, hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı ve yaralıların durumu hakkında bilgi paylaştı.

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Mayıs 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu