ARSLAN: "TAŞERON İŞÇİLERİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

28 Şubat 2014 14:00, Haberler


ARSLAN: "TAŞERON İŞÇİLERİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, "Taşeron firmalarda çalışan bir milyona yakın emekçinin sorunlarının çözümü için mücadele ediyoruz" dedi.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 27 Şubat 2014 tarihinde Hizmet-İş Sendikamızın Kahramanmaraş Şubesi tarafından Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde düzenlenen, Taşeron İşçileri Bilgilendirme ve İstişare Toplantısında konuştu.

 

Sendikamızın Kahramanmaraş’ta yaptığı çalışmalar sonucu belediyede çalışan 2 bin 200 taşeron işçisinin Sendikamıza üye olduğunu belirten Arslan, "Hem HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın teşkilatlarıyla hem de Hizmet-İş sendikamızın mensuplarıyla bir toplantı münasebetiyle buradayız. Burada da taşeron çalışanların sorunlarını, çözüm yollarını ve birlikte ne yapacağımızı konuştuk. Çok verimli, heyecanlı güzel bir toplantı oldu. Umarım Kahramanmaraş bütün Türkiye’ye örnek olacak. Belediyemizdeki hemen hemen tüm taşeron firmalarımızdaki arkadaşlarımız sendikamızın üyesi oldu. İnşallah hastane ve diğer kamu kurumlarındaki taşeron firmalardaki arkadaşlarımızı da sendikamıza üye yapacağız ve taşeron firmalarda çalışan bir milyona yakın arkadaşlarımızın kadro sorunu başta olmak üzere tüm sorunlarını çözümü için mücadele ediyoruz” diye konuştu.

 

Toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Arslan, Türkiye’nin son 10 yılda bölgesinde ve dünyada oyun kurucu ülke olma noktasında önemli mesafeler kat ettiğini belirtti.

 

Arslan, daha sonra sendikada düzenlenen toplantıda AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç’la bir araya gelerek istişarede bulundu.

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Şubat 2014 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu