GENEL BAŞKANIMIZ MAHMUT ARSLAN BRÜKSEL’DE

12 Nisan 2013 14:00, Haberler


GENEL BAŞKANIMIZ MAHMUT ARSLAN BRÜKSEL’DE

GENEL BAŞKANIMIZ AB KOMİSYONU YETKİLİLERİYLE HEYETLER ARASI GÖRÜŞMELERE KATILDI.

 

Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik ile TÜRK-İŞ, TİSK, TOBB Başkanlarından oluşan heyetle birlikte 19. Sosyal Politika ve İstihdam faslının açılmasına ilişkin 10 Nisan 2013 tarihinde Brüksel’de AB Komisyonu yetkilileriyle heyetler arası görüşmelere katıldı.

 

Brüksel’de gerçekleştirilen AB Komisyonu Genel Merkezi'nde gerçekleşen temaslar çerçevesinde AB Genişleme Komiseri Stefan Füle ve Avrupa Komisyonu İstihdam ve Sosyal İşler Komiseri Lazslo Andor ile görüşüldü.

 

 AB-Türkiye ilişkileri çerçevesinde ilk kez işçi-işveren ve hükümet üst düzey temsilcilerinin resmi olarak ilk kez birlikte katılımıyla gerçekleşen görüşmeler son derece olumlu geçti.

 

19. Sosyal politika ve İstihdam faslının açılmasına ilişkin yapılan görüşmelerde Nisan ayı sonunda ülkemize teknik heyetin gelmesine karar verildi. Ayrıca 9 Mayıs 2013 tarihinde Sayın Andor, Haziran ayı başında ise Sayın Füle ülkemizi ziyaret edecekler.

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Nisan 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu