GENEL BAŞKANIMIZ MAHMUT ARSLAN BAŞARILI BİR OPERASYON GEÇİRMİŞTİR

18 Mart 2013 14:00, Basın


HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mustafa TORUNTAY:

 

“Genel Başkanımız Mahmut ARSLAN, başarılı bir böbrek taşı operasyonu geçirmiştir”

 

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Mustafa TORUNTAY, Genel Başkanımız Sayın Mahmut ARSLAN’ın geçirdiği ameliyatla ilgili şu açıklamayı yaptı:

 

“Uzun süredir böbrek taşı şikayeti nedeniyle rahatsızlığı bulunan Genel Başkanımız Sayın Mahmut ARSLAN’a, 14 Mart 2013 tarihinde Ankara Dışkapı Yıldırım Bayazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Abdurrahim İMAMOĞLU ve ekibi tarafından böbrek taşı operasyonu yapılmıştır.

 

Başarılı geçen operasyon sonrasında nekahet döneminde bulunan Genel Başkanımız ARSLAN’ın sağlık durumu son derece iyi seyretmekte ve yakın zamanda taburcu olması beklenmektedir.

 

Bu dönem planlandığı şekilde devam ettiği takdirde Sayın Genel Başkanımızı Çarşamba günü akşama doğru hastahanede ziyaret edeceğiz. Genel Başkanımız muhtemelen Perşembe ve Cuma günü ziyaretçi kabul edecektir.

 

Operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. M. Abdurrahim İMAMOĞLU ve ekibine teşekkür ediyor, sayın Genel başkanımıza acil şifalar diliyor, ailesine ve HAK-İŞ camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

 

Genel Başkanımız için hastahanede ziyaretçi defteri açılmıştır.

İrtibat telefonu: İnanç İNANIR : 0554.8773421

 

 

 

Genel Başkanımızın ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. M. Abdurrahim İMAMOĞLU’nun Genel Başkanımızın sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklama:

 

“Uzun süredir böbrek taşı şikayeti nedeniyle, tarafımca takip edilmekte olan HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın Mahmut ARSLAN’a 14 Mart 2013 tarihinde böbrek taşı operasyonu yapılmıştır.

 

Başarılı geçen operasyon sonrasında nekahat dönemi de son derece iyi seyreden Başkanımızın yakın zamanda taburcu olması planlanmaktadır.”

 

 

Prof. Dr. M. Abdurrahim İMAMOĞLU

Ankara Dışkapı Yıldırım Bayazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Üroloji Kliniği Bölüm Başkanı

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Mart 2013 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu