24 KASIM ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

23 Kasım 2012 14:00, Basın


HAK-İŞ GENEL BAŞKANI MAHMUT ARSLAN
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI:
"ÖĞRETMENLERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ"

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında “Eğitimciler milletimizin şükran borçlu olduğu,  ülkemizin üzerinde emeği, göz nuru ve özverisi olan insanlardır” diyen Arslan eğitimcilerin sorunlarına duyarsız kalınmaması çağrısı yaptı.

Türkiye’nin dört bir köşesinde her türlü zor şartlara rağmen özveriyle görev yapan öğretmenlerin eğitim alanındaki birçok reforma rağmen halen en sorunlu mesleki kesimlerden biri olduğunu belirten Arslan: “Eğitimciler yetersiz ücretlerle karşı karşıyadır. Evini geçindirmekte zorlanmaktadır. Her türlü olumsuz şartlarla yüzleşmektedir, can güvenliği de bunlar arasında. Bu kadar büyük sorunlarla boğuşurken kendine teslim edilen çocuklarımıza en güzel şekilde eğitim vermenin derdi, sevdası içindedirler. Kendilerine millet olarak şükran borçluyuz. Hayatını insanlığa adayan öğretmenlerimizin sorunlarına karşı duyarsız kalınmamalıdır” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eden HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan: “Eğitim emekçilerinin bilgi ve ahlakla donatarak hayata gönderdikleri çocuklarımız yarının Türkiye’sini kuracaklar. Onlara her şeyin en iyisini vermeye çalışan, bunun için yeri gelince canını bile vermekten çekinmeyen öğretmenlerimiz annemiz babamız kadar saygıya, sevgiye layık insanlardır. Öğretmenlik mesleği ise bütün mesleklerin üstünde ayrı bir önem ve değer taşımaktadır. HAK-İŞ olarak vatanın her köşesinde hizmet veren eğitimcilerimize selam ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Kasım 2012 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu