ARSLAN, EĞİTİM PROGRAMINDA KONUŞTU

29 Temmuz 2021 21:07, Haberler


ARSLAN, EĞİTİM PROGRAMINDA KONUŞTU 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 29 Temmuz 2021 tarihinde Ankara’da, Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamızın şube personellerine yönelik gerçekleştirilen eğitim programına katıldı.

Programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız ve Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Keskin ve Celal Yıldız, Genel Merkez Uzmanları katıldı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, kurum içi eğitimlerin amacının, kendini geliştiren, kendine güvenen ve vizyon sahibi personeller yetiştirmek olduğunu söyledi. 

“İlkelerimizin Arkasında 15 Asırlık Değerler Var” 

HAK-İŞ’in temsil ettiği değerlerle medeniyet dünyamızın bir parçası olduğunu belirten Arslan, “Bizi diğer emek örgütlerinden farklı kılan unsur, insan, ahlak, hak ve emek temelli ilkelerimiz ve bakışımızdır. HAK-İŞ, medeniyet dünyamızın bir parçasıdır. İlkelerimizin arkasında 15 asırlık değerlerimiz var. Ortaya koyduğumuz her sözün, faaliyetin kendi kültürümüz ve değerlerimizle çatışmaması gerekiyor. Değerlerimizle çelişmeyecek fikirler üretiyor, faaliyetler gerçekleştiriyoruz” dedi.

“İnsan Haklarından Taviz Vermiyoruz”

HAK-İŞ’in hiçbir zaman insan haklarından taviz vermediğini belirten Arslan, “Mazlumun yanında yer alırken, adaletsizliğe karşı çıkarken değerlerimizden yola çıkıyoruz. Mazluma dinini ve dilini sormuyoruz. Kimseyi ayırmıyoruz. Haksızlık yapmıyoruz. Sendikal çalışmalarımızı kendi referanslarımızdan hareket ederek insan haklarından taviz vermeden yapıyoruz” diye konuştu.

“Doğrudan İletişim Kanalları Açık Tutulmalı”

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız ve Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, kurum içi iletişimin öneminden bahsederek, doğru işlerin doğru iletişimle bağlantılı olduğunu belirtti.

Öz, kurumların sağlıklı işleyebilmesi için doğrudan iletişim kanallarının açık tutulması gerektiğini söyledi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Temmuz 2021 21:07, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu