ARSLAN, 15 TEMMUZ’U ANMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

15 Temmuz 2021 23:33, Haberler


ARSLAN, 15 TEMMUZ’U ANMA ETKİNLİĞİNE KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 15 Temmuz 2021 tarihinde Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü etkinliğine katıldı. 

Programa, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Ankara Milletvekilleri Orhan Yeğin ve Zeynep Yıldız, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 15 Temmuz şehit yakınları, gaziler ve basın mensupları katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan bir selamlama konuşması yaptı.

Arslan, “15 Temmuz münasebetiyle şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim bir kere daha 15 Temmuzları yaşatmasın” dedi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından 15 Temmuz anısına Araştırmacı Yazar Gökhan Çayırlı’ya bir plaket takdim etti.

Programda, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici birer konuşma yaptılar.

15 Temmuz 2021 23:33, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu