YILDIZ, DENİZLİ TEŞKİLATIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

12 Temmuz 2021 12:37, Haberler


YILDIZ, DENİZLİ TEŞKİLATIMIZLA BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, 12 Temmuz 2021 tarihinde HAK-İŞ Denizli İl Başkanı Sezai Söylemez ve şube başkanlarıyla bir araya geldi. 

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleştirilen toplantıya, HAK-İŞ Denizli İl Başkanı Sezai Söylemez, Konfederasyonumuza bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Hanım Oğuz, Denizli Şube yönetimi, şube başkanları ve basın mensupları katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, HAK-İŞ’in her geçen gün gücüne güç kattığını ve her konuda fikir beyan etme gücüne sahip olduğunun altını çizerek, HAK-İŞ’in, çalışma hayatını ilgilendiren bütün konularda görüşü olan bir Konfederasyon olduğunu söyledi.

En son açıklanan istatistiklere göre HAK-İŞ’in üye sayısının 1 milyona yaklaştığını dile getiren Yıldız, HAK-İŞ’in kurulduğu tarihten bu yana demokratik değerlere sahip çıkan bir Konfederasyon olduğunu ifade etti. 

“Zora Talip Olmuş Bir Konfederasyonuz”

Yıldız, “HAK-İŞ olarak zora talip olmuş bir Konfederasyonuz. Bugüne kadar da bütün zorlukların üstesinden başarıyla geldik. Hem sosyal açıdan hem de değerler açısından büyümeye devam ediyoruz” dedi. 

“Denizli’de 10 Binin Üzerinde Üyemiz Var”

HAK-İŞ’in Denizli’deki gücünü daha da arttırma arzusunda olduklarını dile getiren Yıldız, “HAK-İŞ olarak Denizli’deki gücümüzü daha da arttırmak ve işverenlerle diyalog içerisinde olarak işbirliği yapmak istiyoruz. Denizli’de genel olarak güçlüyüz. Üye sayımız 10 binin üzerinde. Bankacılık, sağlık ve orman iş kollarında önemli bir sendikayız” dedi.

“Denizli Tam Bir Tekstil Üssü”

Denizli’yi tekstil konusunda bir üs olarak tanımlayan Yıldız, “Denizli tam bir tekstil üssü. Ancak tekstil iş kolunda bir kırılma noktasına ihtiyacımız var. Bu kırılmanın da karşılıklı görüşmelerle oluşacağını umut ediyorum. HAK-İŞ, her dalda sosyal üretime aday bir Konfederasyondur” diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Temmuz 2021 12:37, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu