ARSLAN, PERSONEL EĞİTİM TOPLANTISINDA KONUŞTU

08 Temmuz 2021 19:57, Haberler


ARSLAN, PERSONEL EĞİTİM TOPLANTISINDA KONUŞTU


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 8 Temmuz 2021 tarihinde, Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamızın personeline yönelik düzenlenen 2. Kurum İçi Eğitim Programına katıldı. 

Emek Konukevi’nde gerçekleştirilen programa, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin ve şube personelleri katıldı.

HAK-İŞ’in Türkiye’nin yerli ve milli işçi örgütü olduğunu belirten Arslan, sendika personellerinin de bu anlayışla hareket ettiğini söyledi.  

“Amacımız Üyelerimize İyi Bir Sendikal Hizmeti Verebilmektir”

Personele yönelik düzenlenen hizmet içi eğitimlerin amacına değinen Arslan, “Bizim amacımız verdiğimiz eğitimlerle personellerimizi daha üretken yapmak, motivasyonlarını artırmak, kendilerine olan güvenini geliştirmek ve üyelerimize iyi bir sendikal hizmet verebilmektir.  Bugün çağdaş dünyada küreselleşmenin önümüze koyduğu yoğun ve korkutucu gelişmelere karşı kendimizi savunmamız gerekiyor. Bu savunma ve koruma kendimizi geliştirerek, ruhsal yapımızı ve bilgi birikimimizi geliştirerek mümkündür” dedi. 

“HAK-İŞ Olarak Bizi Farklı Kılan Değerlerimiz Var”

Sendikacılığı hiçbir beklenti içinde olmadan yaptıklarını dile getiren Arslan, “Biz ülkemizin, bölgemizin, küremizin bütün mağdur ve mazlumlarının bizden alacaklı olduğuna inanıyoruz. Bunu kongre kararlarımızla da ilan ettik. Değerlerimiz ve inançlarımız bize bunu zorunlu kılıyor. Biz kuru bir sendikacılık yapmıyoruz. Sadece toplu sözleşme yapalım, aidat alalım diye bir hayalimiz yok. Bunu herkes yapıyor. HAK-İŞ olarak bizi farklı kılan değerlerimiz var. Hepimizin bu değerleri iyi anlaması gerekiyor” şeklinde konuştu. 

Programın sonunda Genel Başkanımız Mahmut Arslan, eğitime katılan personellere katılım belgesi ve HAK-İŞ tarafından Hatay Ormanları Ağaçlandırma Arazisine, adlarına yapılan fidan bağışı sertifikası takdim etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

08 Temmuz 2021 19:57, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu