HAK-İŞ İLE ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

09 Haziran 2021 12:33, Haberler


HAK-İŞ İLE ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI


HAK-İŞ Konfederasyonu ile Orman Genel Müdürlüğü arasında, 9 Haziran 2021 tarihinde Bedelli Hatıra Ormanları tesis edilmesine ilişkin protokol imzalandı.  

Orman Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, Genel Başkan Vekilimiz Dr. Osman Yıldız, Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çelik, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, Ağaçlandırma Daire Başkanı İbrahim Yüzer, uzmanlarımız Fatoş Can ve Mert Tezer katıldı.

Protokolü Konfederasyonumuz adına Genel Başkan Vekilimiz Dr. Osman Yıldız, Orman Genel Müdürlüğü adına ise Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çelik imzaladı.

Genel Başkan Vekilimiz Dr. Osman Yıldız imza töreninde yaptığı konuşmada, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak ağaç dikmenin önemine inanıyoruz. Üyelerimiz başta olmak üzere herkesi ağaç dikmeye, fidan bağışlamaya çağırıyoruz” dedi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın geliştirdiği fidan bağış sertifikası proje sayesinde 1 yılı aşkın süredir gerçekleştirilen bütün ziyaretlerde fidan bağışı sertifikası takdim edildiğini söyleyen Yıldız, “Konfederasyonumuz tarafından başlatılan bu girişim, diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olmuştur. Fidan sertifikası projemizin memnuniyetle karşılanıyor olduğunu görmek bizim için çok sevindirici bir gelişmedir” dedi.

Orman genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çelik de daha yeşil bir Türkiye mücadelesine katkılarından dolayı Konfederasyonumuza teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından karşılıklı olarak imzalar atıldı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Haziran 2021 12:33, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu