1 MAYIS GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİK

01 Mayıs 2021 10:00, Haberler


1 MAYIS GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİK


HAK-İŞ Konfederasyonu olarak,   2019 yılında Şanlıurfa’da gerçekleştirdiğimiz 1 Mayıs kutlamalarımıza katılmak üzere Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden, Şanlıurfa’ya gelen Öz Sağlık-İş Sendikamız üyelerini taşıyan aracın kaza yapması sonucu 5 üyemiz vefat etmiş, 13 üyemiz de yaralanmıştı. 1 Mayıs şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.

1 Mayıs Gazilerimizi Unutmadık

1 Mayıs Uluslararası Birlik, Dayanışma ve Mücadele günü vesilesiyle 2019 yılında kaza geçiren 1 Mayıs gazilerimizden Gazel Kısaca ailesi, Melike Entemiz ailesi, Havva Ağca ailesi, Fatma Gül, Yaren Gül ailesi, Ezgi Abay ailesi ve Fadime Yay ailesini ziyaret ettik.  Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ı  temsilen Kahramanmaraş İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Temsilcisi ve Öz Sağlık-İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Murat Arifoğlu ziyaretleri gerçekleştirdi.

Arifoğlu, ziyaret ettiği ailelere Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız’ın selamlarını ileterek, ailelerin 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Dayanışma ve Mücadele gününü kutladı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Mayıs 2021 10:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu