ARSLAN’DAN CUMHURBAŞKANLIĞI HUKUK POLİTİKALARI KURULUNA ZİYARET

01 Nisan 2021 11:06, Haberler


ARSLAN’DAN CUMHURBAŞKANLIĞI HUKUK POLİTİKALARI KURULUNA ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 31 Mart 2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum’u ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum görüşmesinde,  Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Öz, Genel Sekreterimiz Eda Güner, Hukuk Müşavirimiz Hamdi Koçoğlu, Hizmet-İş Hukuk Müşaviri Kürşat Kaya ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Uğur Kızılca yer aldı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum’a Konfederasyonumuzun hazırladığı “Sendikal Haklar ve Çalışma Hayatı” başlıklı raporu sundu. Arslan ayrıca, yeni anayasa, sosyal diyalog mekanizmalarının etkin işletilmesi, kamuda çalışan mevsimlik ve geçici işçilerin sorunlarının çözümü, 696 sayılı KHK düzenlemesinden kaynaklı mağduriyetlerin giderilmesi, sendikal örgütlenme başta olmak üzere çalışma hayatının güncel konularına ilişkin birçok öneri ve tespitin yer aldığı raporumuza ilişkin ayrıntılı bilgi verdi. 

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum da Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulunun tüm sosyal taraflarla çalışmayı önemsediğini belirterek, bu süreçte HAK-İŞ ile işbirliğinin önemine dikkat çekti.


HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Nisan 2021 11:06, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu