HAK-İŞ KADIN KOMİTESİNDEN GÜNER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

08 Şubat 2021 18:56, Haberler


HAK-İŞ KADIN KOMİTESİNDEN GÜNER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Genel Sekreterimiz Eda Güner, 9 Şubat 2021 tarihinde HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ve beraberindeki Kadın Komitesi Başkan ve üyeleri ile görüştü. 

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ve Komite üyeleri Genel Sekreterimiz Eda Güner’e HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Sekreterliğine atanması dolayısıyla hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Genel Sekreterimiz Eda Güner, HAK-İŞ’in ilklerin Konfederasyonu olduğunu belirterek “HAK-İŞ her daim bir model oluşturmuş ve yol çizmiştir. Biliyoruz ki, HAK-İŞ davasına inanarak ve samimiyetle mücadele ettiğimiz sürece HAK-İŞ’te her görev var. Kadın çalışmaları konusunda desteklerini bizden esirgemeyen Genel Başkanımız ve HAK-İŞ Yönetim Kurulumuza teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

HAK-İŞ’in giderek daha da güçlendiğini ve büyüdüğünü belirten Güner,  sendikal mücadelede kadınlara büyük rol düştüğünü ve birlikte mücadele etmenin çok önemli olduğunu vurguladı.

Zengin, Genel Sekreterimiz Eda Güner’in Kadın Komitesine büyük katkı ve destek sağladığını anımsatarak, Güner’in HAK-İŞ Genel Sekreteri olarak atanmasından duydukları gururu ifade etti. Zengin ve Kadın Komitesi başkan ve üyeleri Genel Sekreterimiz Güner’e başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkan ve üyeleri, sendikalarında yürüttükleri faaliyetlere ilişkin bilgiler verdi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Genel Sekreterimiz Eda Güner’e kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

HAK-İŞ Kadın Komite Başkanı Fatma Zengin, Genel Sekreterimiz Eda Güner'e günün anısına hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

08 Şubat 2021 18:56, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu