HAK-İŞ - HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENEN 4. ULUSAL GENÇLİK FARKINDA PROJE YARIŞMASI 4 OCAK’TA BAŞLADI

04 Ocak 2021 12:18, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ - HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENEN 4. ULUSAL GENÇLİK FARKINDA PROJE YARIŞMASI 4 OCAK’TA BAŞLADI


HAK-İŞ Konfederasyonu ile Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle yapılan "Ulusal Gençlik Farkında Proje Yarışması”nın bu yıl 4'üncüsü düzenleniyor.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıyla Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fulya Bayraktar ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Yarışmanın bu yılki teması “Kadın Emeği ve Dijitalleşme” olarak belirlendi. 4 Ocak 2021 ile 24 Şubat 2021 tarihleri arasında başvuruların kabul edileceği yarışmada birinci projeye 5 Bin Türk Lirası, ikinci projeye 3 Bin Türk Lirası, Mansiyon Ödülü olarak ise Bin Lira ödül verilecek. Ayrıca ilk 30 projeye 200’er TL Katkı Ödülü verilecektir. 

Dereceye giren proje sahiplerine ise HAK-İŞ Konfederasyonu'nda staj imkânı sağlanacaktır. Kadın Emeği ve Dijitalleşme konulu yarışmaya, Türkiye'de ve KKTC'de bulunan üniversitelerin lisans ve lisansüstü eğitim yapan öğrencileri başvurabilecek. Başvurular Türkçe ve İngilizce dilinde kabul edilecektir.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, projenin gençlere ilham vermesi temennisinde bulunarak, yarışma ile kadın meseleleri hakkında toplumsal farkındalık oluşturmanın amaçlandığını söyledi.

Yarışmanın detaylarına https://www.genclikfarkinda.net adresinden ulaşılabilir.

HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Ocak 2021 12:18, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu