HAK-İŞ İLE ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

08 Aralık 2020 16:35, Haberler


HAK-İŞ İLE ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI


HAK-İŞ Konfederasyonu ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Politika ve Sivil Toplum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında 8 Aralık 2020 tarihinde işbirliği protokolü imzalandı.

HAK-İŞ Konfederasyonu ile AYBÜ Sosyal Politika ve Sivil Toplum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında, ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim programları, paneller, odak analizler, etkinlikler, konferanslar ve benzeri ortak faaliyetlere ve işbirliğine yönelik bir zemin oluşturulması amacıyla protokol imzalandı.

İmza törenine Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Gündoğan, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Politika ve Sivil Toplum Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Abdulkadir Develi ve Merkez Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, imzalanan protokolün HAK-İŞ ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bilimsel araştırmaların üniversiteler çatısı altında daha sağlıklı yürütülebileceğini vurgulayan Arslan, imzalanan protokol ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin çalışma hayatı ile ilgili bilimsel araştırmaların ortaya çıkacağına olan inancını dile getirdi.

İmza protokolünün ardından Arslan, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı’ya HAK-İŞ tarafından Hatay Ormanları Ağaçlandırma Arazisine, adına yapılan fidan bağışı sertifikasını takdim etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

08 Aralık 2020 16:35, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu