ARSLAN, KKTC KAMU-SEN’İ ZİYARET ETTİ

09 Kasım 2020 15:50, Haberler


ARSLAN, KKTC KAMU-SEN’İ ZİYARET ETTİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 7 Kasım 2020 tarihinde Konfederasyonumuza bağlı KKTC Kamu-Sen’i ziyaret ederek Genel Başkan Metin Atan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Konfederasyonumuza bağlı KKTC Kamu-Sen’in Türkiye-KKTC ilişkilerinde önemli bir temsilci olduğunu belirterek, “KKTC Kamu-Sen bizim için sadece Kıbrıs’ta varlığını sürdüren sıradan bir sendika değildir. Uluslararası alandaki uzun bir uğraş ve çabanın önemli bir ürünüdür. KKTC Kamu-Sen’i Kıbrıs’ın dışarıya açılan önemli bir ayağı olarak görüyoruz” dedi.

KKTC Kamu-Sen’in Kıbrıs davasını temsil eden, yerli ve milli bir davranışı temsil eden etkili bir sendika olduğunu söyleyen Arslan, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak KKTC’nin geleceği açısından her zaman sendikamız ile beraber sorumluluk aldık ve almaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Arslan, KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan’a ve yönetim kurulu üyelerine, hain terör örgütünün sabotajı nedeniyle zarar gören Hatay Ormanları Ağaçlandırma Arazisine isimlerine yapılan fidan bağışı sertifikasını takdim etti.

09 Kasım 2020 15:50, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu