HAK-İŞ DEPREMZEDELERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

03 Kasım 2020 11:43, Haberler


HAK-İŞ DEPREMZEDELERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR


HAK-İŞ olarak, bölgedeki teşkilatlarımız ve üyelerimizle, İzmir’de depremin meydana geldiği ilk andan itibaren bölgede yaşananları yakından takip ettik, yaraları sarmak için çaba gösterdik. 

Depremin vuku bulduğu 30 Ekim’den bu yana deprem bölgesinde olan Konfederasyonumuz HAK-İŞ, daha önce Gölcük, Bingöl, Van ve Elazığ depremlerinde olduğu gibi İzmir Depreminde de afetzedelerin yardımına koştu.

HAK-İŞ İzmir İl Başkanımız Gültekin Şimşek, çadır kentleri ziyaret ederek sendikamızın yardımlarını depremzedelere ulaştırdı. Gültekin Şimşek’e HAK-İŞ Konfederasyonumuza bağlı Öz Ağaç-İş Sendikamızın İzmir İl Başkanı Bilal Korkmaz ve beraberindeki sendika temsilcilerimiz de eşlik etti.

Şimşek ve beraberindekiler çadır kentlere giderek depremzedeleri ziyaret etti ve onlara sendikalarımız tarafından hazırlanan gıda, temizlik, maske, kolonya gibi temel ihtiyaç malzemelerini dağıttı.

Bu vesileyle; bölgede yaşayan bütün vatandaşlarımıza ve üyelerimize tekrar geçmiş olsun diyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.


HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Kasım 2020 11:43, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu