HAK-İŞ YETERLİLİK ODAKLI SENDİKALI KADIN TAKIM KAPTANLARI BELİRLENDİ

17 Ekim 2020 16:16, Haberler


HAK-İŞ YETERLİLİK ODAKLI SENDİKALI KADIN TAKIM KAPTANLARI BELİRLENDİ


HAK-İŞ tarafından başarıyla yürütülen “Yeterlilik Odaklı Sendikalı Kadın Takım Kaptanları Yetiştirilmesi” Projesi’nin Kapanış Toplantısı Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda sendikalı kadın kaptanlarına kimlik ve sertifikaları takdim edildi.

16 Temmuz 2020 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ına yanı sıra, Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, Genel Sekreter Yardımcımız Eda Güner, projemizin eğitmenleri Doç. Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Merve Özaydın, Ceren Cebeci, Tuğba Dalkılıç, Rahim Aladağ, Rıdvan Günay, Gökhan Recep Bişkin, Birsen Çiçek Odabaşı, HAK-İŞ ve proje uzmanları ile sendikalı kadın takım kaptanları katıldı. 

Denizli, Ankara, Konya, İstanbul ve Rize illerinde gerçekleştirilen ilk düzey eğitim programlarında başarılı olarak İkinci Düzey Eğitim Programına katılmaya hak kazanan sendikalı kadın takım kaptanlarına Genel Başkanımız Mahmut Arslan tarafından kimlik ve sertifika takdim edilmiştir. Ayrıca, eğitimi başarıyla tamamlayan sendikalı kadın kaptanları arasından ilk üçe giren katılımcılara da hediye verilmiştir.

Genel Başkanımız Kapanış Programı ve Ödül Töreni sonunda sendikalı kadın takım kaptanlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

17 Ekim 2020 16:16, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu