ARSLAN’DAN KİLİS BELEDİYE BAŞKANI İÇİN TAZİYE MEKTUBU

15 Ekim 2020 13:24, Haberler


ARSLAN’DAN KİLİS BELEDİYE BAŞKANI İÇİN TAZİYE MEKTUBU


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’un eşi Meryem Figen Bulut’a ve Kilis Belediye Başkanvekili Av. Fatih Yalçın’a bir taziye mektubu gönderdi.

Mektupta Arslan, merhum Mehmet Abdi Bulut’un gerek Belediye Başkanlığı öncesi, gerekse Belediye Başkanlığı döneminde Kilis iline unutulmayacak derecede katkı ve hizmetler sunduğunu belirtti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Çok Kıymetli Belediye Başkanımız Mehmet Abdi BULUT Beyefendinin vefatı hepimizi derinden üzmüştür.

Bu büyük acınızı yürekten paylaşıyorum.

Gerek Belediye Başkanlığı öncesi, gerekse de Belediye Başkanlığı döneminde Kilis’e verdiği hizmetler, yaptığı katkılar unutulmayacak öneme ve değere sahiptir. Ayrıca Belediye bünyesindeki emekçilerin örgütlenme ve Toplu İş Sözleşmelerinde ortaya koyduğu müspet tavırlar, gösterdiği ilgi ve yakınlık, emekçilerin sorunlarına kardeş hukukuyla yaklaşımını asla unutmayacağız.  

Merhum Başkanımızın, işçilerin hakları ve hukukuna olan saygısına tüm üyelerimiz minnettardır.  Merhum Başkanımızın bu tavrının, kendisinden sonraki yöneticilere de örnek olacağını düşünüyorum. 

Kültürümüz de “öldükten sonra da yaşayanlar”ın müjdelenmesi, onların yaptığı hizmetlerle, bıraktıkları intibayla hayırla yadedilmelerine vurgu yapmaktadır.  

Bu anlamda, tüm Kilis halkının kendisini rahmet ve minnetle andığı merhum başkanımıza tekrar Cenab-ı Hak’tan rahmet, size, şahsınızda tüm belediye çalışanlarına, kederli ailesine, HAK-İŞ camiasına ve tüm Kilis halkına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Ekim 2020 13:24, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu