YETERLİLİK ODAKLI SENDİKALI KADIN TAKIM KAPTANLARI YETİŞTİRİLMESİ PROJESİ İLK DÜZEY İSTANBUL EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

08 Eylül 2020 10:54, Komite Etkinlikleri


YETERLİLİK ODAKLI SENDİKALI KADIN TAKIM KAPTANLARI YETİŞTİRİLMESİ PROJESİ İLK DÜZEY İSTANBUL EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI


HAK-İŞ Kadın Komitesi tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen “Yeterlilik Odaklı Sendikalı Kadın Takım Kaptanları Yetiştirilmesi Projesi İlk Düzey Eğitim Programı, 8 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen eğitimlerin ardından gerçekleştirilen sınav ile tamamlandı.

İstanbul’da 7 Eylül 2020 tarihinde başlatılan eğitim programına, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Eda Güner, HAK-İŞ İstanbul İl Başkanı Mustafa Şişman, Öz Finans-İş Sendikası İstanbul Avrupa Yakası Şube Başkanı Dr. Mümin Evren, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, HAK-İŞ Proje Uzmanları Recep Bişkin, Fadime Can, Mert Demir, Mustafa Sema Sürücü, Ahmet Halfaya, Mehmet İhsan Bakar ve HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın kadın komitesi başkanları, üyeleri ve şube başkanları katıldı.

“Tüm Faaliyetlerimize İnternet Sitemizden Ulaşabilirsiniz”

HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Eda Güner yaptığı konuşmada, HAK-İŞ Konfederasyonunun bütün faaliyetlerinin www.hakis.org.tr adresinden takip edilebileceğini hatırlatarak, konfederasyonumuz tarafından en son Yemen’e yapılan yardımlar konusunda bilgiler verdi. Güner, isteyen üyelerin HAK-İŞ Konfederasyonu internet sitesinde yer alan bağış numaralarına bağış yaparak, ülke ve dünya genelinde mağdur ve mazlum coğrafyalara yapılan yardımlara destek olunabileceğini hatırlattı.

Programın İkinci gününde, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mücahit Yıldız tarafından Belgeli İşgücünün Temel Özellikleri, İSG’nin Önemi ve Kazanımları ve Temel Mesleki Becerilerin Kazanılması, HAK-İŞ Uluslararası İlişkiler Uzmanları Ahmet Halfaya ve Mustafa Sema Sürücü tarafından HAK-İŞ’in Temsil Gücü, HAK-İŞ İş Sağlığı Güvenliği Komite Başkanı Mert Demir tarafından Önce Üretim Yerine Önce İnsan Anlayışı ve Covid-19 Süreci, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Rahim Aladağ tarafından Etkin Halkla İlişkiler ve Temsil Gücünün Kazanılması konularında eğitimler verildi.

Eğitimler ardından bazı katılımcılar sahneye alınarak, uygulamalı eğitimler gerçekleştirildi. Programın sonunda Kadın Emekçilerin Kapasitelerini Ölçme ve Değerlendirme Sınavı gerçekleştirilerek, tüm katılımcılara Katılım Sertifikası takdim edildi.

08 Eylül 2020 10:54, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu