ÖZ, SAKARYA’DA PATLAMADA YARALANANLARI ZİYARET ETTİ

09 Temmuz 2020 19:23, Haberler


ÖZ, SAKARYA’DA PATLAMADA YARALANANLARI ZİYARET ETTİ

HAK-İŞ Genel Başkanvekili Av. Hüseyin Öz, Sakarya Hendek’te meydana gelen patlamada yaralanan üyemiz ve diğer yaralıları hastanede ziyaret etti.

Öz’e ziyaretinde HAK-İŞ Sakarya İl Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ve Konfederasyonumuza bağlı sendikaların Sakarya İl Başkanları eşlik etti. 

Genel Başkanvekilimiz Av. Hüseyin Öz, patlamada şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileğinde bulundu. 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, yaşanan patlamada kusuru bulunanların tespit edilerek cezalandırılmasını ve iş kazalarında can kayıplarının sona ermesini beklediklerini belirten Öz, “Patlamanın bütün yönleri ile araştırılması ve soruşturma sonucuna göre ihmali olan kusurlu bulunan kimler varsa gerekenin yapılması en büyük beklentimizdir” dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya İl Başkanımız Mehmet Mesut Gökdemir ise, “İş sağlığı ve güvenliğine ilişkin önlemlerin alınıp alınmadığının ve buna benzer konuların araştırılması ve soruşturma sonucuna göre ihmali olan kim varsa gerekenin yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Genel Başkanvekilimiz Av. Hüseyin Öz ile Sakarya İl Başkanımız Mehmet Mesut Gökdemir hastane ziyaretinin ardından ayrıca Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Merkez Grup Amirliği’nde görev yapan üyelerimizi ziyaret etti, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Öz, hastane ve itfaiye ziyaretleri sonrası HAK-İŞ Sakarya İl Başkanlığımızı ziyaret etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Temmuz 2020 19:23, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu