ARSLAN: “BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

23 Mayıs 2020 13:01, Haberler


ARSLAN: “BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Ramazan Bayramının ülkemize, çalışanlara ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve refah getirmesi dileğinde bulundu.



Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti: 

“Büyük bir coşkuyla, büyük bir huşuyla, büyük bir samimiyetle yaşadığımız Ramazanın sonuna geldik. Ramazanın bereketini, güzelliklerini, paylaşmayı, dayanışmayı ve kardeşliği öğrendik. Dostluklarımızı, kardeşliğimizi, dayanışmamızı bir kez daha yaşamayı öğrendik. Şimdi bayram.

Koronavirüs münasebetiyle bayramlaşmalarımız, kucaklaşmalarımız, büyüklerimizin ellerini öpmek, onlarla kucaklaşma imkanımız ne yazık ki yeterince olamayacak. Ancak bunların geçici olduğuna inanıyorum. 

Ellerini öpemesek de kucaklaşamasak da onlarla omuz omuza olamasak da büyüklerimizi, dostlarımızı, kardeşlerimizi uzaktan da olsa selamlıyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun. 

Rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul etsin. Bayramın heyecanını, güzelliklerini bize yaşamayı bize nasip etsin. Bu vesile ile bütün milletimizin, bütün insanlığın, bütün İslam dünyasının, çalışanların, emek hareketinin ve HAK-İŞ mensuplarının mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun. Hepinizi bayram münasebetiyle bir kez daha HAK-İŞ adına saygı ile selamlıyor, nice bayramlara diyorum”

HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Mayıs 2020 13:01, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu