YILDIZ: “GENÇ NÜFUSUMUZ BİZİM İÇİN BİR ZENGİNLİKTİR”

19 Mayıs 2020 15:30, Haberler


YILDIZ: “GENÇ NÜFUSUMUZ BİZİM İÇİN BİR ZENGİNLİKTİR”


Genel Başkanvekilimiz Osman Yıldız, 19 Mayıs 2020 tarihinde Ulusal Kanal’da Yeşim Eryılmaz’ın sunduğu Gün Ortası programı canlı yayınına katıldı.

Yıldız, Milli Mücadele'nin başlangıcının 101. yılının, 23 Nisan ve 1 Mayıs’ta olduğu gibi koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında evlerde kutlanacağını belirterek, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı içtenlikle kutluyorum. Bu coşkulu günümüz hem gençliğimiz için hem ülkemiz için hayırlı olsun. Türkiye modern ve çağdaş olmayı, küresel aktör olmayı, dünya lideri olmayı gençlerimizle başaracaktır. Genç nüfusumuz bizim için bir zenginliktir” diye konuştu.

HAK-İŞ olarak 19 Mayıs kutlamalarına destek vereceklerini belirten Yıldız, “Bizler de bu akşam 1 milyon üyemiz ve işçimizle kutlamalara katılacağız. Bu anlamda bütün Türkiye’de ve emekçilerde bir duyarlılık oluşmuştur. İnşallah bu katkımızı bizde en iyi şekilde gerçekleştirmiş olacağız. Buradan herkesin hem 19 Mayıs’ını hemde Kadir Gecesini kutlamak istiyorum” dedi.

Haber videosu :

HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Mayıs 2020 15:30, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu