YILDIZ, “1 MAYIS’I TÜM ALANLARDA VE EKRANLARDA KUTLADIK”

01 Mayıs 2020 18:54, Haberler


YILDIZ, “1 MAYIS’I TÜM ALANLARDA VE EKRANLARDA KUTLADIK”

Genel Başkan Vekilimiz Dr. Osman Yıldız, 1 Mayıs 2020 tarihinde yeniakit.com.tr’de gazeteci Mehmet Özmen’in canlı yayın konuğu oldu. Yıldız, 1 Mayıs ve tüm dünyada yaşanan Koronavirüsün çalışma hayatına etkileri konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Yıldız, HAK-İŞ Konfederasyonu olarak 1 Mayıs’ı dijital platformlarda ve ekranlarda başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek, “Biz bu sene 1 Mayıs afişimizi çok özgün bir şekilde tasarladık ve Koronavirüsü ifade eden, salgın tehdidini ortaya koyan bir afiş düzenledik. Afişte bütün taleplerimizi, beklentilerimizi belirttik. Bununla birlikte çok kapsamlı 1 Mayıs bildirimizi hazırladık ve bu bildiride de Türkiye ve uluslararası alanla işbirliğimizi ortaya koyan taleplerimizi sıraladık” diye konuştu.

Dr. Osman Yıldız, Koronavirüs önlemleri kapsamında 3 günlük sokağa çıkma yasağına riayet ettiklerini belirterek, “Eylem olarak bu sene ilk kez reel anlamda ve etkili bir şekilde illerde 1 Mayıs’ı kutlamayı başardık. Bütün il başkanlarımız, valiliklerden izin alarak, kentlerin meydanlarında belli bir sayı ile 1 Mayıs bildirimizi okudu. Bu sene 81 ilimizin tamamında bu mesajı vermeyi başardık. Ayrıca HAK-İŞ olarak 1 Mayıs’ta Taksim’e çelengimizi koyarak burada da bildirimimizi okuduk” dedi.




HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Mayıs 2020 18:54, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu