1 MAYIS HAFTAMIZ KUTLU OLSUN

29 Nisan 2020 12:35, Haberler


1 MAYIS HAFTAMIZ KUTLU OLSUN

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in bu yıl bir yeniliğe imza atarak 1 Mayıs’ı 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında “1 Mayıs Haftası” olarak kutladığını anımsatarak, “1 Mayıs Haftamız kutlu olsun” dedi. 

Arslan, yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Ülkemin güzel insanları, saygı değer emekçiler, kahraman HAK-İŞ’li yol arkadaşlarım.

1 Mayıs, Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günümüzde yine birlikteyiz. 1 Mayıs 134. Yaşında. Ülkemizde ve dünyada yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle, siz emekçi kardeşlerimizle omuz omuza olamasak da; Türkiye’nin bütün emekçileri, emeklileri, işsizleri, yoksulları, kadınları, erkekleri, gençleri, yaşlıları, engellileri, meslek sahipleri, kadınları, erkekleri, gençleri, yaşlıları, engellileri, meslek sahipleri ve tüm dünya emekçileriyle birlikte bugün yine 1 Mayıs’ta birlikteyiz.

Bu zor süreçte iş başında fedakarca, cesurca ve özveri ile çalışan başta sağlık, gıda, banka, taşıma, toplu taşıma, su, enerji, güvenlik, temizlik, haberleşme, basın, petrol ile kamu ve özel bütün sektörlerdeki tüm emekçi kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma gününü kutluyoruz.

HAK-İŞ olarak; her zaman olduğu gibi bir ilke imza atarak, bu sene 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasındaki 5 günü 1 Mayıs Haftası olarak kutlayacağız.

81 ilimizde emekçi kardeşlerimizle taleplerimizi ve çözüm önerilerimizi meydanlarda haykıracağız.

Dijital platformlardan, ekranlardan, emekçi kardeşlerimizin taleplerini dile getireceğiz.

1 Mayıs haftamız kutlu olsun.

Gelecek 1 Mayıslarda Türkiye’nin farklı meydanlarında buluşup, taleplerimizi haykırıp, sizlerle kucaklaşmak dileğiyle tekrar hepinizi saygıyla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Ramazanınız mübarek olsun.”




HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Nisan 2020 12:35, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu