ARSLAN VE BAKAN ALBAYRAK’TAN FİNANS SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARINA ÖVGÜ

29 Nisan 2020 11:45, Haberler


ARSLAN VE BAKAN ALBAYRAK’TAN FİNANS SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARINA ÖVGÜ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak başkanlığında 28 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilen Genişletilmiş Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) toplantısında, finans sektöründe çalışanların özverili çalışmalarını dile getirerek, finans sektörü çalışanlarının büyük bir teşekkürü hak ettiğini söyledi. Bakan Albayrak da finans ve bankacılık sektörü çalışanlarının pandemi sürecinde müthiş bir performans ortaya koyduklarını belirterek, defaatle teşekkür ettiğini ifade etti.

Genel Başkanım Mahmut Arslan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak başkanlığında Bankalar Birliği Başkanı da dahil olmak üzere üst düzey ekonomi yönetimi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla 28 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilen Genişletilmiş Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) toplantısında, finans sektörü çalışanlarının özverili çalışmalarını gündeme getirdi. Arslan, kamu bankalarında gece gündüz demeden, herkesin derdine derman olmak için koşturan bankacılık sektörü çalışanlarının bir teşekkürü hak ettiğini ve teşekkür beklediklerini söyledi. Arslan, herkesin sosyal temastan uzaklaştığı, işini evden yapmaya çalıştığı bir dönemde kamu bankalarında çalışanların bizzat sahada işini yapmaya çalıştığına dikkat çekerek, “Onlar gerçekten bir teşekkür istiyorlar. Umarım siz de bunu esirgemezsiniz” dedi.

Bakan Albayrak da insanların birbirinden kaçtığı bir dönemde bankacılık sektörü çalışanlarının müthiş bir performans ortaya koyduklarını belirterek, bankacılık sektörü çalışanlarına defaatle teşekkür ettiğini söyledi.

Arslan, “Sayın genel müdürümüze ve bankalar birliği başkanımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizimle tam bir dayanışma içinde olmasından dolayı, arkadaşlarımız hem motivasyon hem performans anlamında son derece gayretliler bu teşekkürünüzü de aldım ben de teşekkür ediyorum” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Nisan 2020 11:45, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu