TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ TÜM TEŞKİLATIMIZA BAĞIŞ KAMPANYASINA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

15 Nisan 2020 14:50, Haberler


TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

TÜM TEŞKİLATIMIZA BAĞIŞ KAMPANYASINA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Cumhurbaşkanımız tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 3 milyon Türk Lirası bağışladık.

HAK-İŞ olarak teşkilatımızın muazzam desteği ile 1 milyon olarak başlattığımız bağışımız 3 milyona ulaştı. 3 Milyon lira bağış miktarına, Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın, çalışanlarımızın ve mensuplarımızın katkıları sayesinde el birliğiyle ulaştık.

Büyük HAK-İŞ ailesi ülkemizin bize ihtiyacı olduğu her durumda milli ve yerli bir duruş sergilemiş olup, sergilemeye devam etmektedir. Bağış kampanyasına Sendikalarımızın kurumsal desteklerinin yanı sıra, sendikalarımızın genel merkezlerinde, iktisadi işletmelerinde ve sınav merkezlerinde görev yapan çalışanlarımız maaşlarını bağışlayarak destek olmuşlardır.

Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde birlik ve beraberlik duygusu ile hareket eden ve her zaman olduğu gibi yine elini taşın altına koyan tüm teşkilatımıza, Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın başkan ve yöneticilerine, şube başkanlarına, il başkanlarımıza, sendikalarımızın genel merkez ve iktisadi işletmelerinde görev yapan çalışanlarımıza kıymetli destekleri için teşekkür ediyoruz. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Nisan 2020 14:50, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu