HAK-İŞ’Lİ KADIN LİDERLER SAHNEDE

06 Mart 2020 08:40, Haberler


HAK-İŞ’Lİ KADIN LİDERLER SAHNEDE


Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde 9. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması, 6 Mart 2020 tarihinde “Duygusal Zekâdan Sosyal Zekaya: Sendikacı Kadın Liderler” temasıyla Ankara’da HAK-İŞ’li sendikacı kadın liderlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kadınların HAK-İŞ’teki Temsil Gücü konulu bölümde ise Genel Merkez Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Merkez Disiplin ve Denetleme Kurulu Kadın Üyeleri, Kadın Genel Sekreter ve Yardımcıları, HAK-İŞ Uluslararası Kadın Temsilcileri, HAK-İŞ Kadın İl Başkanları, Şube Kadın Başkanları ve Şube Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri, İl ve Bölge Kadın Başkanları, HAK-İŞ Komitelerindeki Kadın Başkanlar, Sendikaların Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanları, Sendikaların Genel Merkez Kadın Komitesi Başkan Yardımcıları, Kadın İşyeri Temsilcileri, Sendikaların Şube İl Kadın Komitesi Başkanları sahneye çıktı. 

HAK-İŞ’in çeşitli kademelerinde görev alan 2 bin 168 kadın lideri temsilen 238 kadın sendika lideri sahneye çıkarak kendilerini tanıttı. Sendikalarda aldıkları görevler konusunda bilgi verdiler. Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a liderliği ve kadınlara olan güveninden dolayı teşekkür ettiler.

Programın sonunda ise Türkiye’nin 81 ilinden gelen bütün kadın katılımcılar sahneye çıkarak toplu aile fotoğrafı çekildi. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

06 Mart 2020 08:40, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu