ARSLAN, VAN AFET BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

07 Şubat 2020 14:12, Haberler


ARSLAN, VAN AFET BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 7 Şubat 2020 tarihinde, çığ felaketinin yaşandığı Van’da taziye ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretinde Arslan’a, HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu ve HAK-İŞ Muş İl Başkanı Yaşar Kalır, Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın il başkanları eşlik etti.

Van’ın Bahçesaray İlçesi’nde çığ altında kalan 2 kişiyi arayan ekiplerin üzerine çığ düşmesi sonucu Van Büyükşehir Belediyesi iştiraki Belvan A.Ş.’de itfaiye eri olarak çalışan Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamızın üyesi Fevzi Sevinç’in de aralarında bulunduğu 41 kişi hayatını kaybetmişti.

Arslan, Taziye Ziyaretlerinde Bulundu

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Van Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri üyemiz Fevzi Sevinç’in taziye evini ziyaret ederek, çığ felaketinde arama kurtarma esnasında hayatını kaybeden üyemize ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Arslan, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak burada bulunuyoruz. Üyelerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bahçesaray'da yaşanan çığ altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için çalışırken şehit olan üyemiz Fevzi Sevinç'e yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Sevinç ailesi ziyaretinin ardından Arslan, çığ felaketinde hayatını kaybeden DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası İşyeri Sendika Temsilcisi Emrullah Ersarı’nın taziye evine katılarak, baş sağlığı dileğinde bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

07 Şubat 2020 14:12, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu