ARSLAN, HİZMET-İŞ 42’NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARINA KATILDI

24 Ocak 2020 18:01, Haberler


ARSLAN, HİZMET-İŞ 42’NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 24 Ocak 2020 tarihinde, Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamızın 42’nci Kuruluş Yıldönümü kutlamalarına katıldı.

Hizmet-İş Sendikası Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen kutlamaya, HAK-İŞ ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Başkanı ve AK Parti Manisa Eski Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet-İş Sendikası yöneticileri ve Hizmet-İş Genel Merkez Personelleri katıldı.

“42’nci Yılımıza Gurur, Onur ve Haysiyetle Giriyoruz”

Kutlama töreninde konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Sendikamızın kurulduğu günden beri sürdürdüğü mücadele, gayret ve yaptığı faaliyetlerle 42’nci yılımıza gurur, onur ve haysiyetimizle giriyoruz. 42 yıllık mücadelenin ilk gününde bizimle beraber olan, bugün halen bizimle olan Kurucu ve Onursal Genel Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi’ye ve onunla birlikte diğer kurucularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmet-İş Sendikasının zor süreçlerden geçerek günümüze kadar ulaştığını, Türkiye’nin en büyük, en güçlü ve en etkin işçi sendikası konumuna ulaştığını söyleyen Arslan, “42 yıllık mücadelemizde üyelerimize, milletimize, değerlerimize, demokrasimize ve özgürlüğümüze sahip çıktık. 12 Eylül’de, 28 Şubat sürecinde, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi gecesinde ve 31 Mart yerel seçimlerinden sonra sendikamıza ve üyelerimize karşı yapılan haksızlıkları yaşadık. Ayaklarımıza taş değdi, çelme takıldı, zulüm gördük, hakir görüldük, düşmanlaştırıldık ama asla ilkelerimizden, inançlarımızdan, değerlerimizden vazgeçmeden yolumuza devam ettik ve bugün Türkiye’nin en büyük sendikasıyız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 42’nci Kuruluş Yıldönümü anısına pasta kesildi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Ocak 2020 18:01, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu