ARSLAN, AKİF İNAN’I ANMA PROGRAMINA KATILDI

06 Ocak 2020 21:19, Haberler


ARSLAN, AKİF İNAN’I ANMA PROGRAMINA KATILDI

ÇALIŞMA HAYATI VE EMEK ÖDÜLÜ HAK-İŞ/HİZMET-İŞ’İN

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 6 Ocak 2020 tarihinde Mehmet Akif İnan Vakfı tarafından düzenlenen Mehmet Akif İnan’ın vefatının 20’nci yılı Anma Programı ve Mehmet Akif İnan ödül törenine katıldı. Törende, Çalışma Hayatı ve Emek Ödülü belediyelerde işten atılan işçiler için "Emek ve Adalet Yürüyüşü" yapan Hizmet-İş Sendikamıza verildi.  

Programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, MEMUR-SEN Genel Başkanını Ali Yalçın, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcımız  Av. Hüseyin Öz, HAK-İŞ Bolu İl Başkanı Hacer Çınar, HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın yönetim kurulu üyeleri ve  Mehmet Akif İnan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer katıldı.

Programda konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Eğitim Bir-Sen’in Kurucu Genel Başkanı şair, yazar, araştırmacı, öğretmen, duygu ve düşünce adamı, Mehmet Akif İnan’ı vefatının 20. yıldönümünde rahmet ve minnetle andığını belirterek; “Bolu yürüyüşümüzü 12 günde 200 Km 267 bin 467 adım yürüyerek 6 bin emekçi arkadaşımızın katılımıyla tamamladık. MEMUR-SEN Konfederasyonu yürüyüşümüze büyük katılımla destek verdi. Bolu’da eylemimiz 127 gün sürdü. Bolu emekçileri 127 gün sonunda işe geri alındı. Sendikamız HİZMET-İŞ’e Bolu Belediyesi’nde işten atılıp mücadele sonrası işlerine dönen işçiler adına ‘Çalışma Hayatı ve Emek’ kategorisinde verilen bu ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyorum. HAK-İŞ ve MEMUR-SEN büyük bir ailedir ben de bu ailenin üyesi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, MEMUR-SEN Genel Başkanını Ali Yalçın, Mehmet Akif İnan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer de Mehmet Akif İnan’ın vefatının 20’nci yılı Anma Programı ve Mehmet Akif İnan ödül töreninde birer selamlama konuşması yaptı.


06 Ocak 2020 21:19, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu