ARSLAN, ANTAKYA BELEDİYESİ TİS TÖRENİNE KATILDI

30 Aralık 2019 13:06, Haberler


ARSLAN, ANTAKYA BELEDİYESİ TİS TÖRENİNE KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 30 Aralık 2019 tarihinde konfederasyonumuza bağlı HİZMET-İŞ sendikası ile Antakya Belediyesi arasında düzenlenen toplu iş sözleşmesi törenine katıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza törenine Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HAK-İŞ Adana İl Başkanı Abdurrahman Yücel, HAK-İŞ Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör, Hizmet-İş Sendikası Kurucu Başkanı ve 22, 23 ve 24. dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve üyelerimiz katıldı.

“Tarafların Memnuniyeti İle Sonuçlanan Bir Sözleşme İmzaladık”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Antakya gibi medeniyetlerin beşiği olan barış, kardeşlik ve hoşgörü kentinde bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. HAK-İŞ olarak Türkiye’nin her bölgesinde, her ilinde, her kurumunda sendikamıza bağlı görev yapan kardeşlerimizin her türlü hak ve alacakları konusunda yoğun bir çaba ve gayret gösteriyoruz. Bu anlamda Antakya Belediyesi’nde çalışan işçi kardeşlerimizin toplu iş sözleşmesini imzalıyoruz. Sayın Başkanımıza destek ve katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tarafların memnuniyeti ile sonuçlanan sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Arslan, imzalanan toplu iş sözleşmesinin Konfederasyonumuz, Sendikamız, Antakya Belediyesi ve ülkemiz için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, işçinin hakkını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Belediyemizde kadrolu çalışan 115 işçi personelimizin haklarını iyileştirmek için elimizden geleni yaptık. Bütün fırsatları ve imkânları zorladık. Önce işçilerin yaşam standartlarını düzelteceğiz ondan sonra işçi kardeşimizin işine daha çok sahip çıkmasını ve işinde daha çok verimli olmasını bekleyeceğiz. Bu yüzden işçi kardeşlerime yaptığımız zam analarının ak sütü gibi helal olsun” dedi. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Aralık 2019 13:06, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu