ARSLAN’DAN, BAHÇELİ VE KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

24 Ekim 2019 18:13, Haberler


ARSLAN’DAN, BAHÇELİ VE KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın da aralarında bulunduğu Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) heyeti MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. 

HAK-İŞ’in de aralarında bulunduğu Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) heyeti 24 Ekim 2019 tarihinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra TOBB, TESK, Türkiye KAMU-SEN, MEMUR-SEN, TİSK, TÜRK-İŞ ve TZOB başkan ve yöneticileri katıldı.

Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) heyeti ilk olarak CHP Genel Merkezine gitti. Görüşmede, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Aykut Erdoğdu da bulundu. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na özellikle Barış Pınarı Harekâtı çerçevesindeki görüşlerimizi aktarma fırsatımız oldu. Buradan da Sayın Bahçeli’ye geçmiş olsun ziyaretine gideceğiz ve harekâtla ilgili görüşlerimizi aktaracağız” dedi.

MHP Ziyareti 

Arslan ve beraberindeki KİK heyeti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Görüşmeye MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da katıldı. Görüşmenin ardından TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu kısa bir açıklama yaptı. Hisarcıklıoğlu, Bahçeli’ye geçmiş olsun dileğinde bulunduklarını ve yakın zamanda bir kaza sonucu oğlunu kaybeden MHP Genel Başkanı Semih Yalçın’a taziyelerini ilettiklerini söyledi. Hisarcıklıoğlu, ayrıca Türkiye’nin yürüttüğü Barış Pınarı harekâtına ilişkin görüşlerini aktardıklarını da söyledi. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Ekim 2019 18:13, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu