“KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ”

05 Kasım 2011 14:00, Basın


                                                             “KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ” 

“BAYRAMLAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA İÇİN FIRSATTIR”

     

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Kurban Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajında, bayramın ülkemize inananlara ve tüm insanlığa mutluluk, barış ve huzur getirmesini dilerken, “Yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı yoğun olarak yaşadığımız bugünlerde başta Van’da yaşayan depremzede vatandaşlarımız olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi daha bir gayretle uzatmamız gerekmektedir” dedi.

     

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, mesajında şunları kaydetti:

    

“Şahsım ve Konfederasyonum adına, tüm üyelerimizin, ülkemizin, inananların Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

  

Bayramlar, bireysel ve toplumsal olarak, moral değerlerin çok yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Yoğun iş temposunda göremediğimiz, birlikte olamadığımız dost ve akrabalarımızla birlikte olduğumuz bu mübarek günlerde, ülkemizde ve dünyanın pek çok köşesinde bizim kadar şanslı olmayan insanların da olduğunu bir an olsun hatırdan çıkarmamalıyız. Geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını muhtaçları, çocukları, kimsesizleri, yoksulları ve yaşlıları sevindirmesini diliyoruz.

  

Ülke olarak son günlerde teröre verdiğimiz şehitlerimizin ve Van depreminde kaybettiklerimizin acısını yaşıyoruz. Yardımlaşma duygularımızı yoğun olarak yaşadığımız bugünlerde başta Van’da yaşayan depremzede vatandaşlarımız olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi daha bir gayretle uzatmamız gerekmektedir. Bu kapsamda Van’da yaşanan depremin ardından başlatılan yardım kampanyaları bu ülkenin tek yürek olduğunu göstermesi açısından büyük bir önem taşımaktadır.

  

HAK-İŞ olarak Van depreminden zarar gören vatandaşlarımız için, Konfederasyonumuzun da aralarında bulunduğu Birliğe Çağrı Platformu tarafından başlatılan yardım kampanyasına katılımı, 100 bin TL ile başlatmış bulunmaktayız. HAK-İŞ, tüm üyelerini ve vatandaşlarımızı Van için tek yürek olmaya, bu yardım kampanyasına katılmaya davet etmektedir.

  

Pakistan’da yaşanan depremden Somali’deki açlık ve sefalete ve Van’daki depremin yaralarının sarılmasına kadar yurt içinde ve yurt dışında yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla hareket eden HAK-İŞ, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bütün ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya, yaraların sarılması için her türlü katkıyı vermeye devam edecektir.

   

Şahsım ve Konfederasyonum adına, tüm çalışanların ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını bir kez daha yürekten kutluyor, barış, mutluluk ve esenlikler içerisinde daha nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz.”

   

    

HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Kasım 2011 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu