HAK-İŞ’TEN MEMURSEN’LE BİRLİKTE BAYRAM ARİFESİNDE 1 MAYIS GAZİLERİNE ANLAMLI ZİYARET

28 Mayıs 2019 21:45, Haberler


HAK-İŞ’TEN MEMURSEN’LE BİRLİKTE BAYRAM ARİFESİNDE 1 MAYIS GAZİLERİNE ANLAMLI ZİYARET


HAK-İŞ ve MEMUR-SEN’in bu yıl Şanlıurfa’da ortaklaşa gerçekleştirdiği 1 Mayıs kutlamalarına katılmak için Kahramanmaraş'tan Şanlıurfa'ya gelirken yaşanan trafik kazası sonucu vefat eden ve yaralanan 1 Mayıs şehit ve gazilerimizi unutmadık, unutmuyoruz.

Kaza Kriz Komitesi Başkanı ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, 28 Mayıs 2019 tarihinde, beraberindeki heyetle birlikte Malatya Turgut Özal Üniversitesi Hastanesi, Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ve Elbistan Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden yaralılarımızı ziyaret etti. Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Akif Türk’ü ziyaret etti. Elbistan’daki hastane ziyaretlerinin ardından kazada yaralanan gazilerimizin evlerini ziyaret ederek kendileri ve aileleriyle görüştü.

Ziyaret programlarında Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız'a, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, Öz Büro-İş Genel Başkanı Baki Gülbaba, Öz Büro-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adem Gündoğan, HAK-İŞ Şanlıurfa İl Başkanı Selim Gülsatar, HAK-İŞ Malatya İl Başkanı Bünyamin Geleri, Öz Büro-İş Sendikası Hukuk Müşaviri Alaaddin Varol, Öz Büro-İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Murat Arifoğlu, Öz Büro-İş Sendikası Elbistan Hastane Temsilcisi Ümit Şahin, HAK-İŞ İdari İşler Müdürü Recep Bişkin eşlik etti.

Yıldız ve beraberindekiler, Elbistan’daki ziyaretlerin ardından Kahramanmaraş Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Kahramanmaraş Necip Fazıl Hastanesi’nde tedavisi devam eden yaralılarımızı ziyaret etti.

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Bayram arifesinde yaralı kardeşlerimizin hal hatırlarını sormak ve sağlık durumları hakkında bilgi almak için Malatya, Elbistan, Kahramanmaraş olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ziyaret programlarımıza Malatya’dan başladık. 1 Mayıs’ta yaşanan elim trafik kazasından bu yana Kriz Komitesi olarak bütün yaralılarımızla ilgili süreci yakından takip ediyoruz. HAK-İŞ olarak görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. HAK-İŞ ve MEMUR-SEN olarak bu hassasiyetle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm bunların yanında 1 Mayıs’ta yaşanan elim trafik kazasıyla ilgili konfederasyonumuza bağlı Öz Büro-İş Sendikamızın Hukuk Müşavirleri aracılığıyla hukuki süreçlerle ilgili çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi. 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak sadece ücret sendikacılığı yapmadıklarını, değerleri ve ilkeleri olan bir sendikacılık faaliyeti yürüttüklerini dile getiren Yıldız, “Sadece 1 Mayıs kutlamalarımızı gerçekleştirdiğimiz gün değil kutlamalarımızın öncesinde ve sonrasında üyelerimizin maddi ve manevi bütün ihtiyaçlarında yanındayız. HAK-İŞ'in güvenilir bir liman olduğunu bugün burada bir kez daha ifade ediyoruz. Kutlamalarımız için yollara düşen bu uğurda şehit ve gazi olan üyelerimiz bizim için çok önemli değerlerimizdir. HAK-İŞ olarak kendilerine gereken desteği esirgemeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yıldız, bütün yaralılarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

Öz Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba, 1 Mayıs’ta yaşanan kazanın herkesi büyük üzüntüye boğduğunu belirterek, "HAK-İŞ ve Öz Büro-İş olarak üyelerimizin yanındayız. Kaza ile ilgili süreçleri Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile yakından takip ediyoruz. Maddi manevi üyelerimiz ve yaralanan vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretlerin ardından Elbistan Devlet Hastanesi’nde çalışan Öz Büro-İş Sendikamızın üyeleriyle bir araya gelen 

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, “Çalışma arkadaşlarınız 1 Mayıs günü haklarını aramak için çıktıkları yolda şehit ve gazi oldular. Üzüntünüzü paylaşıyoruz. Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın sadece zor günlerinde değil her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Öz Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba, “Çalışma arkadaşlarımız haklarını aramak ve itirazlarını dile getirmek için çıktıkları yolda şehit ve gazi oldular. Onlar bizim kutlu davamızın kutlu şehit ve gazileri oldular. Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

MEMUR-SEN Konfederasyonu’na bağlı Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, “MEMUR-SEN olarak HAK-İŞ ile birlikte bu ortak acıyı paylaşarak, birlikte gayret ederek yaralılarımızın tedavisi sürecinde kendilerinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Rahmete kavuşan kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Mayıs 2019 21:45, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu