TÜRK-İŞ’TEN HAK-İŞ ŞANLIURFA İL BAŞKANLIĞI’NA TAZİYE ZİYARETİ

02 Mayıs 2019 13:00, Haberler


TÜRK-İŞ’TEN HAK-İŞ ŞANLIURFA İL BAŞKANLIĞI’NA TAZİYE ZİYARETİ


TÜRK-İŞ Şanlıurfa İl Temsilcisi Erol Düzme, Belediye-İş Şube Başkanı Adem Şiltak, Yol-İş Sekreteri Ömer Şıttıl ve Sağlık-İş Şube Başkanı Ramazan Güneş ve beraberindeki heyet, 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere Şanlıurfa’ya giderken hayatını kaybeden 5 emekçimizin vefatından dolayı 2 Mayıs 2019 tarihinde HAK-İŞ Şanlıurfa İl Başkanlığı’na taziye ziyaretinde bulundular.

Erol Düzme ve beraberindeki heyet HAK-İŞ Genel Sekreteri ve Kriz Komite Başkanı Dr. Osman Yıldız, HAK-İŞ Şanlıurfa İl Başkanı Selim Gülsatar, Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nur Güllüoğlu, Hizmet Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu, Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Türk-İş İl Temsilcisi Erol Düzme, “Türk-İş camiası olarak 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere Şanlıurfa’ya giderken, hayatını kaybeden 5 emekçiye Allah’tan rahmet, HAK-İŞ camiasına, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

“Başsağlığı Dileklerine Teşekkür Ediyoruz”

Yıldız, kazanın ardından HAK-İŞ ve MEMUR-SEN Genel Başkanlarının ve sendika başkanlarının katılımıyla bir toplantı yapıldığını ve bir kriz komitesi kurulduğunu ve komitenin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, "Diğer konfederasyonlardan, birçok kesimden başsağlığı mesajları ve taziyeler geliyor. Bize başsağlığı için gelen ziyaretçilere ve taziye mesajları gönderen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Mayıs 2019 13:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu