ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BEYAZGÜL’Ü ZİYARET ETTİK

30 Nisan 2019 18:36, Haberler


ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BEYAZGÜL’Ü ZİYARET ETTİK


Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, 1 Mayıs kutlamaları için bulundukları Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret ettiler.

30 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ Şanlıurfa İl Başkanı Selim Gülsatar, Şanlıurfa Şube Başkan ve yöneticileri ile MEMUR-SEN Konfederasyonu Şube Başkan ve yöneticileri yer aldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ ve MEMUR-SEN’in daha önce Konya’da ortak 1 Mayıs kutlaması gerçekleştirdiklerini ve her yıl farklı bir ilde kutlamaların yapıldığını anımsatarak, bu yıl Şanlıurfa’da HAK-İŞ ve MEMUR-SEN’in başarılı bir 1 Mayıs kutlaması gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

Arslan, 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında MEMUR-SEN’İN kurucusu merhum Mehmet Akif İnan’ın memleketi Şanlıurfa’dan tüm emekçilerin ve kamu görevlilerinin sorun ve beklentilerini dillendireceklerini belirterek, “1 Mayıs’ta bütün Şanlıurfa’lıları ve tüm emekçileri meydana bekliyoruz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Türkiye’nin iki büyük emek Konfederasyonu’nun 1 Mayıs etkinlikleri için Şanlıurfa’yı seçtiklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bütün emekçiler için hayırlı olmasını diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül ziyaretinin ardından Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Kaytan’ı makamında ziyaret ettiler.

HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Nisan 2019 18:36, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu