ARSLAN, ÖZ SAĞLIK-İŞ SENDİKASI İLE MORİTANYA SNS SENDİKASI İKİLİ İŞBİRLİĞİ İMZA TÖRENİNE KATILDI

05 Nisan 2019 23:13, Haberler


ARSLAN, ÖZ SAĞLIK-İŞ SENDİKASI İLE MORİTANYA SNS SENDİKASI İKİLİ İŞBİRLİĞİ İMZA TÖRENİNE KATILDI 


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 05.04.2019 tarihinde Konfederasyonumuza bağlı Öz Sağlık-İş Sendikamız ile Moritanya Ulusal Sağlık Sendikası (SNS) arasında imzalanan ikili işbirliği anlaşması imza törenine katıldı.

"Duaların Hürmetine Bu Başarıları Elde Ediyoruz"

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, "Sağlık sektörü Türkiye'de önemli bir sektör. Öz Sağlık-İş Sendikamız da HAK-İŞ'in en büyük sendikalarından birisi. Yeni bir sendikamız ama önemli başarıları gerçekleştirdiler. Ama bizim hedefimiz sağlık sektöründeki bütün işçileri sendikamız bünyesine, HAK-İŞ çatısı altında toplamaktır. Burada protokolü iki sendika başkanımız imzalayacak ve bizlerde onlara şahitlik edeceğiz. Bizi hiç görmemiş, bizimle hiçbir yerde bulunmamış, yüz binlerce üyemizin seher vakti kalkıp bizler için yaptıkları duaların hürmetine bizler bu başarıları elde ediyoruz. Allah yardımcımız olsun. Öz Sağlık-İş Sendikamız ve SNS arasında imzalanan işbirliği anlaşmasının her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, "Birazdan yapacağımız ikili işbirliği çerçevesinde ilişkilerimizi daha ileriye taşıyarak, sendikal alanda tecrübelerimizi birbirimize aktarmış oluyoruz. Bizler yeni bir sendikayız, sağlık ve sosyal hizmetler alanında faaliyet gösteriyoruz. Bu alanda işkolumuzun en büyük sendikasıyız. Konfederasyon Başkanımız Sayın Mahmut Arslan'ın burada emekleri çok büyük. Bu kadar yoğun programı içerisinde burada bizlerle olduğundan dolayı kendisine teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Moritanya Ulusal Sağlık Sendikası Genel Sekreteri Dr. Abdellahi Bouhoubeiny de konuşmasında, "Buradan HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'a ve Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert Bey'e teşekkür etmek istiyorum. Bizim sendikamız Moritanya'daki tüm sağlık sektöründe çalışanları kapsıyor. İşbirliği anlaşmasının hayırlı olmasını diliyorum" dileklerinde bulundu.

Öz Sağlık-İş Sendikası ve SNS arasında imzalanan işbirliği anlaşmasına göre, dünya ekonomisinde ve siyasal sistemde süregelen değişimler dikkate alınarak, bağımsız sendikacılık, sendikal hak ve özgürlükler temelinde, emekçiler için makul yaşam ve çalışma koşulları sunulmasına ve bölgelerinde ve uluslararası alanda olumlu gelişmelerin önünü açacak küresel bir anlayışın tesisine katkı sağlanacak.

Programın sonunda Öz Sağlık-İş Genel Başkanımız Devlet Sert tarafından, Genel Başkanımız Mahmut Arslan'a, Moritanya Ulusal Sağlık Sendikası Genel Sekreteri Dr. Abdellahi Bouhoubeiny ve heyettekilere üzerinde besmele yazılı kalem hediye edildi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Nisan 2019 23:13, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu