ARSLAN, EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

05 Nisan 2019 11:39, Haberler


ARSLAN, EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası kurum İçi eğitim seminerine katıldı.
Personel eğitim toplantısı, 5 Nisan 2019 tarihinde Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın yanı sıra, Hizmet-İş Sendikası yönetim kurulu üyeleri, şube, il ve bölge başkanlıklarında çalışan personellerin ve uzmanların katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Eğitim seminerinde, sendikal çalışmalar, kurum için kullanılan programlar, mevzuat ve yasal işlemlere ilişkin çalışmalar hakkında eğitim gerçekleştirildi.
Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Sendikacılığı inandıklarımızı hayata geçirme mücadelesinde bir araç olarak görüyoruz. Bunu yaparken de emanete doğru sahip çıkmaya, doğru şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Personelin kişisel gelişimine dikkat etmesi gerektiğini kaydeden Arslan, “Tüm personelimiz yeni kurslara katılsın, lisansüstü eğitim alsın, kitap okusun, kendini geliştirsin, kendi alanında uzmanlaşsın istiyoruz. Kendini geliştirmek isteyen personelimize her türlü fırsat var, biz de katkı yapıyoruz” diye konuştu.
Sendikal mücadelede kendimizi daha ileri taşımanın önemine değinen Arslan, “Sendikal mücadelede kendimize güvenerek, kendimizi değerli hissederek, yeteneklerimizi tam kapasite kullanarak daha ileriye taşımalı, kendimizi geliştirmeli, her alanda eğitimlerimizi artırmalıyız” dedi.
"Yeteneklerimizi Ortaya Çıkarmalıyız”
Kişisel yeteneklerimizin ortaya çıkarılması ile verimin yükseleceğini ve bireylerin özelliklerinin ortaya çıkacağını belirten Arslan, “Daha verimli olacağımız alanların güçlendirilmesi gerekir" dedi.
“Sosyal Medyayı Etkin Kullanmalıyız”
Sosyal medya araçlarının kullanım amacına uygun, yerinde kullanılmasının gerektiğini belirten Arslan, “Sosyal medya çok büyük ve sınırsız bir mecra. Bu mecraların gücünün farkında olarak, amacına uygun, verimli, uygun bir dille kullanılması, HAK-İŞ ve Hizmet-İş'in misyon ve vizyonuna uygun olarak kullanılmalı ve bu mecralardaki olumsuz içerikler takip edilmeli buralardaki uygunsuz içeriklere karşı birlikte hareket ederek gerekli duruş sergilenmeli” diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Nisan 2019 11:39, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu