ARSLAN, HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

29 Mart 2019 23:03, Haberler


ARSLAN, HAK-İŞ KADIN KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI 


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 29 Mart 2019 tarihinde Emek Konukevi’nde düzenlenen Hak-İş Kadın Komitesi toplantısına katıldı.

Toplantıya Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Kadın Komite Başkan ve yardımcıları katıldı.

 “İki Büyük Başarıya İmza Attık”

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Hem Ankara hem de İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz iki ayrı organizasyonda büyük bir başarıya imza attık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kadın Komitesi Başkanımız Fatma Zengin’e, sendikalarımızın kadın komite başkanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ankara ve İstanbul’da yapmış olduğumuz etkinliklerimiz kamu oyunda büyük ses getirdi. Etkinliklerimiz görsel, organizasyon ve katılım açısından büyük bir coşku ile gerçekleşti, başarılı bir organizasyon oldu” diye konuştu.

HAK-İŞ’in sendikal mücadelesinde kadınlara büyük roller düştüğünü sözlerine ekleyen Arslan, “Kadınlara yaptığımız bütün etkinliklerin tek öznesi sizsiniz. Bunun için hepimizin çok çalışması gerekiyor. Kadın komitelerimize burada büyük görevler düşüyor. Sizlerle birlikte kitlesel eylemlere imza atıyoruz. HAK-İŞ’in mücadelesi sadece bir medeniyet mücadelesi değil, bir erdemlilik hareketidir” ifadelerini kullandı.

 “Tüm Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum”

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin konuşmasında, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde 6 Mart’ta Ankara ve 8 Mart’ta İstanbul’da ulusal ve uluslararası, sendikal hareketten yoğun katılımla, “Fıtratta Farklılık, Haklarda Eşitlik” temasıyla düzenlenen 8. Uluslararası Kadın Emeği Buluşmaları programları hakkında bilgi verdi. 

Zengin, “Kısa bir zamanda büyük bir başarıya hep birlikte imza attık. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 

Toplantıda, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı sendikaların kadın komiteleri, yürüttükleri faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Mart 2019 23:03, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu