ARSLAN, AK PARTİ ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ASIM BALCI İLE BULUŞTU

15 Şubat 2019 22:24, Haberler


ARSLAN, AK PARTİ ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ASIM BALCI İLE BULUŞTU


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 15 Şubat 2019 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası Ankara 2’nolu Şubesi tarafından organize edilen programa katılarak, Ak Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ile bir araya geldi. 

Program İstiklal Marşının okunması, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı.

Programa, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra,  Ak Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Hizmet-İş Sendikası Ankara 2’nolu Şube Başkanı Recep Dere, Öz Güvensen Genel Başkanı Ömer Yılmaz’ın yanı sıra çok sayıda üyemiz katıldı.

“Asım Balcı Ülkesini, Vatanını Seven Bir İsimdir"

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, katılanlara teşekkürlerini ileterek, “Asım balcı ülkesini ve milletini seven bir akademisyendir. Uluslararası alanda kendisini ispatlamış bir bilim insanıdır. En son Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği gibi önemli görevleri başarıyla yürütmüştür. Asım Balcı, ülkesini, vatanını, milletini seven her zaman haklının ve hakkın yanında yer alan, bütün zorluklara rağmen hedeflerinden vazgeçmeyen birisidir” dedi. 

Altındağ Belediyesi’nin geçmişte zor günlerden geçtiğini anımsatan Arslan, “Altındağ Belediyesi’nin geçmişte çalışanlarımızın maaşlarını ödemekte zorlandığı günler oldu. Altındağ Belediyesi’nin son yıllardaki gelişimini ve başarılarını destekliyoruz. Bu başarıların yeni bir hamle, yeni bir başlangıç ve yeni bir bayrak yarışı ile daha ileriye taşınacağından hiçbir kuşkumuz yoktur. Bunun için Asım Balcı Altındağ Belediyesi için ideal bir başkandır. Asım Balcı’nın bilgi birikimine, dürüstlüğüne, hakkaniyetine ve inancına gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Birlik Olmamız Gerekiyor”

Türkiye’nin başkentinde Ankara’nın en önemli merkezlerinden birisi olan Altındağ’da sorumlulukla hareket edilmesi gerekliliğini vurgulayan Arslan, “Siyasi görüşünüz, ideolojik yaklaşımlarınız ne olursa olsun bu yerel seçimi başka noktaya taşıyanlara karşı birlik olmamız gerekiyor. Ülkemizin bekası için adaletten ve haktan yana olmamız, birlik olmamız gerekiyor. Bu ülke topraklarının kadrini ve kıymetini bilenler için birlik olmamız gerekiyor. Hayatlarını bu ülkenin geleceği için vermiş olan şehitlerimiz için birlik olmamız gerekiyor” diye konuştu.

“Altındağ Gazi Bir İlçemizdir”

Altındağ bölgesinin aynı zamanda gazi bir ilçe olduğunu ve cok sayıda şehit verdiğini  söyleyen Arslan, “Altındağ Belediyesinde uzun yıllar beraber çalıştığımız yol arkadaşlarımızdan Celalettin İbiş kardeşimizi 15 Temmuz gecesi şehit verdik. Onunla beraber aynı yolda yolculuk yapan Ahmet Arık ve Kazım Çakır arkadaşımız gazi oldu.  Bugün aramızda bulunan gazilerimizin tedavileri devam ediyor. Bu ülkenin bekasına, geleceğine her konuda inanmış insanların bize bıraktığı emanete sahip çıkacağız. 15 Temmuz’u asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Onların bize bıraktığı emanete sahip çıkacağız. 15 Temmuz gecesi nasıl duyarlılık gösterdiysek bugün de devletimizin ve ülkemizin bekası için hareket etmemiz gerekiyor” dedi.

Taşeron işçiler için ve KİT’lerde çalışan işçiler için HAK-İŞ’in verdiği uzun soluklu mücadeleyi anlatan Arslan “Kadro alan ve alamayan arkadaşlarımız için enflasyon oranında zam yapılması için 2019 yılı Ocak ayı itibariyle, Cumhurbaşkanımıza Maliye Bakanımıza, Çalışma Bakanımıza, AK Parti yetkililerine, vekillerine taleplerimizi ilettik. Beklentimiz bu zam oranlarının en yakın zamanda arkadaşlarımıza yapılmasıdır” diye konuştu.

“31 Mart Seçimlerini Türkiye’nin Bekası Olarak Görüyoruz”

Arslan, “31 Mart seçimlerini Türkiye’nin bekası olarak görüyoruz. Nasıl 15 Temmuz gecesi herkesten önce meydanlardaysak, nasıl referandumda milletle beraber ‘EVET’ diyerek ülkemizin refahı için çalıştıysak, bugün de yerel seçimlerde milletimizle beraber ülkemizin geleceği için hareket edeceğiz. İnşallah 31 Mart günü yeni bir başlangıcı gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

“HAK-İŞ Her Zaman Hakkın ve Hukukun Yanında Olmuştur”

Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “HAK-İŞ Konfederasyonu tarafından düzenlenen bu toplantının ayrı bir yeri ve kıymeti var. Çünkü HAK-İŞ geçmişten beri hakkın, hukukun, adaletin ve milletin kıymetli bir temsilcisi, gür sesi oldu. Konuşulması en zor olan zamanlarda bile hakkın, adaletin dile getirilmesinin en zor olduğu zamanlarda HAK-İŞ her zaman hakkı ve adaleti savundu. HAK-İŞ ne zaman bir şey söylediyse biliniz ki hak, hukuk ve milletin sesi oradadır. Bundan dolayı HAK-İŞ Konfederasyonu Başkanımız Mahmut Arslan’a ve bütün sendika başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz de her zaman HAK-İŞ’in haklı davasının yanında olacağız” dedi. 

Çalışanların memnuniyetlerini önemsediklerini vurgulayan Balcı, “Çalışanlarımız mutlu olsun ki biz de mutlu olalım. HAK-İŞ her zaman çalışanların mutlu olmaları için gayret etti ve bundan sonra da aynı şekilde gayret etmeye devam edecektir. HAK-İŞ her zaman hakkın ve hukukun yanında olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edeceğinden yana hiçbir şüphemiz yoktur” diye konuştu.

15 Şubat 2019 22:24, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu