TEŞKİLATA

15 Eylül 2011 14:00, Basın


 

TEŞKİLATA

 

Konu: HAK-İŞ, Somali için "Yardım et, bir can kurtulsun" yardım kampanyasına katılım Talebi  

Doğu Afrika ve özellikle Somali'de meydana gelen ciddi açlık, kuraklık ve sefalet için tüm dünya seferber olmuştur.

    

Tüm Türkiye de Afrika'daki açlık ve kuraklık için seferber olmuş, kamu kurumları ve değişik sivil toplum kuruluşları bu seferberliğe katılmışlardır.

    

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak bizler de açlığa duyarlılığımızı ortaya koymak üzere "Yardım et, bir can kurtulsun" yardım kampanyası ile seferberlik başlatmış bulunuyoruz. Bizim insanımız, insanlık dramlarına karşı yüksek bir merhamet ve yardım duygularına sahiptir. Yürütülen kampanyalara gösterilen büyük ilgi bunun en önemli kanıtıdır. Bu duyguları yoğun olarak yaşayan HAK-İŞ üyelerinin, yardım kampanyası düzenlenmesi taleplerine karşılık bu kampanya başlatılmıştır.

     

Başlatmış olduğumuz bu "Yardım et, bir can kurtulsun" kampanyası'na, başta Konfederasyon ve Sendika Genel Merkez Yönetim Kurulları olmak üzere, Hak-İş İl Temsilciliklerimiz, Sendikalarımızın Şube, Bölge, İl ve İlçe Başkanlarımız ve tüm üyelerimiz olarak sizleri etkin olarak katılmaya davet ediyoruz.  Konu ile ilgili yüksek duyarlılığınızı biliyor, kampanyaya aktif olarak katılmanızı istiyoruz.

    

Yardım kampanyamız, 9 Ağustos 2011- 8 Ekim 2011 tarihleri arasında olmak üzere 2 ay sürelidir.

    

Kampanya ile ilgili olarak TC Ziraat Bankası, Ankara-Cevizlidere Şubesinde TL, Euro ve ABD Doları şeklinde hesap açılmıştır. Hesaplara bütün Ziraat Bankası şubelerinden yatırılan paralardan havale ücreti alınmayacaktır.

      

Kampanyaya katılan arkadaşlarımızın, bireysel olarak veya grup olarak para yatırırken, diğer yardım kampanyaları ile karışmaması için, yardım kampanyamızın adı olan, “Yardım et, bir can kurtulsun"  sloganı mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.

    

HAK-İŞ "Yardım et, bir can kurtulsun" yardım kampanyası hesap Numaraları:

    

TC Ziraat Bankası, Ankara Cevizlidere Şubesi

  

Hesap Adı:"Yardım et, bir can kurtulsun" yardım kampanyası

TL            Hesap No:             573 88 128-5001

USD        Hesap No:             573 88 128-5002

Euro       Hesap No:             573 88 128-5003    

Üyelerimizin ve teşkilatımızın, "Yardım et, bir can kurtulsun" yardım kampanyasına göstereceği yüksek duyarlılık ve katılıma içtenlikle teşekkür ederiz.

    

Kampanyamızın hayırlara vesile olmasını dileriz.

   

     Mahmut ARSLAN                                                                              Settar ASLAN

       Genel Başkan                                                                          Genel Başkan Yardımcısı  

    

HAK-İŞ Yardım Kampanyası Organize Komitesi: Şenel OĞUZ, Muharrem ÖZKAYA ve Osman YILDIZ'dan oluşmaktadır.     Not: Konfederasyonumuz, yürürlükteki mevzuat olan 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanuna en uygun olarak, Konfederasyonumuz adına Yönetim Kurulu üyesi, Üye sendika Başkanı ve konfederasyonumuz Genel Sekreter Yardımcısından oluşan üç kişilik bir heyet marifeti ile tüm Türkiye genelinde, İl, ilçe ve beldelerde, izin tarihi olan 9/8/2011 tarihinden itibaren iki ay süreli (8/10/2011 tarihine kadar), "Yardım et, bir can kurtulsun" yardım kampanyası düzenlenmiştir.

HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Eylül 2011 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu